søndag 30. desember 2007

Epistel fra årets julefeiring

Godtfolk!

Velkommen til mitt første innlegg i min ringe blogg. Efter å ha kommet på kant med ledelsen i gaysir - en episode jeg nødig vil detaljere for menigmann - ble det slutt på dagboksinnleggene jeg hadde ført på internett fra livet på Eiganes helt tilbake til 2003. Det kan diskuteres hvorvidt den hendelsen var av det positive eller det negative, men noe sørgeband har jeg ikke gått med disse månedene efter utestengelsen, det skal i alle fall med rette sies. Forøvrig kan jeg informere mine ærede lesere om at alt våset og ryktene som ble startet efter min triste sorti, var usannheter fra ende til annen. Et rykte påsto at min ip-adresse hadde blitt sperret og at det var årsaken til at jeg forsvant så uventet fra det gode selskap, et annet rykte - som lot til å vinne tilhengere - påsto at profilen til frøken Hildegunn (og visstnok også diverse andre mer eller mindre merkelige profiler) også ble operert fra villaen. Hadde disse usannhetene hatt noe med virkeligheten å gjøre hadde jeg ikke allerede dagen-derpå kunnet opprette en ny profil for å følge med i urolighetene fra kulissene. Dog så jeg liten vits i å holde profil på et sted hvor det minste hint om hvem jeg var ville ført til ny sletting av profil, så da trakk jeg meg stille unna. Hvorfor skulle jeg hatt en profil når jeg likevel ikke kunne skrive mine røffe notater fra dagliglivet? Jeg skal innrømme at jeg i november atter opprettet en anonym profil, men efter et par ukers tid forsvant jeg off-line for en god stund. Men nu er jeg tilbake her i stedet!

Min gamle mor, som rundet de 88 sent i høst, var så uheldig å brekke foten den 8. desember og havnet efter et 4 dager langt sykehusopphold på sykehjem her i byen. Jeg valgte derfor å feire jul sammen med mine to søstre på østlandet i stedet for å sitte alene hjemme hele romjulen. Naboen tilbringer deler av romjulen hos sin søster i Kristiansand. Selve julaften tilbrakte jeg delvis sammen med mor på sykehjemmet og delvis sammen med naboen hjemme hos meg.

I morgen reiser jeg sammen med Bente opp til hennes hytte i Vang på Hedmarken. Der skal også vår søster Sissel med ektemann samt vår kusine Wenche med ektemann ankomme utpå eftermiddagen. Sissel telefonerte i går aftens og fortalte meg at polvarene var innkjøpt. Vi skal spise kalkun med tilbehør i morgen. Bente og jeg holder maten. I aften skal Bente og jeg slappe av i leiligheten hennes og nyte julefreden.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter