torsdag 24. januar 2008

Så var det torsdag, da

Godtfolk!

Noen ord i dagen får jeg vel skrive nu i dag også, selv om det så absolutt ikke har skjedd kjempestore ting i villaen siden sist. Det nærmeste man kommer balluba i dag må vel være da brannalarmen begynte å ule og ringe om hverandre kort tid efter lunsjpausen i dag. Det oppsto tilløp til dramatikk - dog kun for en stakket stund - da jeg og andre raskt oppdaget at det faktisk luktet røyk i den avdelingen hvor blant annet kokkesalen ligger. Da vaktmesteren (som første mann til åstedet) åpnet døren strømmet det tett røyk ut i korridoren, noe som gjorde at vi handlet hurtig og evakuerte alle klasserommene mens vaktmesteren, jeg og en annen kollega raskt kunne konstatere at det kun var snakk om tilløp til brann i en stikkontakt som leder strøm til en av komfyrene i kokkesalen. Plastikken og belegget på veggen gjorde at det var ganske meget røykutvikling, men direkte flammer var det ikke, og vi fikk sporenstreks åpnet alle vinduene for å få luftet ut. Vaktmesteren ringte og varslet brannvesenet om at det det hele var under kontroll, slik at de kunne snu på veien. Vi slet litt med å få av brannalarmen da vi ikke fant koden for å avstille branntavlen med en gang, men efter omkring 5 minutter fikk vi skudd av ringingen og den intense hylingen, som kom fra de nyeste varslerene på veggene. Vaktmesteren skrudde ut sikringene til kokkesalen og naborommet inntil videre, og jeg tror det skal komme elektriker for å se på opplegget i morgen den dag. Akk ja.

Vel hjemme igjen efter lærergjerningen omkring klokken to begynte jeg med middagsmaten til mor og meg: hjemmelaget pizza med ost, tomatpure, kjøttdeig, purreløk, litt sopp og paprika. Middagen var ferdig litt over klokken tre og vi tok oss god tid ved middagsbordet mens jeg refererte fra dagens hendelser på skolen. Mor virker noe bedre nu i dag; hun satt oppe ved kjøkkenbordet og bladde i noen ukeblader da jeg kom hjem. Slike små drypp, som mor hadde denne uken, er relativt vanlig hos mennesker over 85 år, og trenger ikke bety at et større slag er på veg. Mor har sikkert hatt 4-5 slike drypp siden år 2000.

Etter oppvasken satte jeg meg ned med skolearbeid en times tid før jeg gikk opp på kontoret for å leke meg litt på internett. Jeg må innrømme at jeg savner gaysir en smule fra tid til annen, dog har jeg heldigvis påtruffet flere av mine nett-venner derfra på facebook, heldigvis for det. Det var hyggelig å kunne konstatere at flere hadde tatt den morsomme quizzen jeg hadde laget om meg selv. Dessuten tok jeg Oldboy1944s mini-quiz og fikk alt rett. Skål!

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter