fredag 8. februar 2008

Udannet elev fikk refs av den lærde quinde

God eftermiddag, på denne efterhvert en festens aften!

Som man forstår av overskriften ble det balluba i klasserommet i løpet av dagen, og dette fant sted tidlig i siste undervisningtime. Jeg drev med et tappert forsøk på å gjennomgå en dansk tekst, trekke paralleller til vårt eget riksmål og lignende, da en frekk 14-åring uten forutgående varsel erklærte for hele klassen at syns undervisningen var gørr og at han heller ville hjem for å sette på en pornofilm. Efter å ha gitt en advarsel, dog uten særlig forbedring, gikk jeg myndig bakover i klasserommet, hvor han satt, for å be om undervisningsro, men da tok han tak med begge føttene og sparket til pulten så jeg fikk den i knærne så hardt at det ble skikkelig vondt for en stakket stund. Som den temperamentsfulle quinde jeg er hevet jeg da stemmen betraktelig mens jeg gikk og hentet pekestokken fra tavlen og fikk med meg eleven ut på gangen. Jeg var nødt til å gi han en real refs og henviste han så til rektors kontor, hvor jeg håper han fikk en lærepenge han sent vil glemme. Dessverre hadde rektor forlatt sin post da jeg var ferdig for dagen, så jeg vet ikke riktig hva som skjedde der inne, men det skal jeg få klarhet i på mandag den dag. Så det så! Det som er så dumt er at andre elever alltid heier på slike ulumskheter. Akk ja.

Nu sitter jeg i alle fall trygt hjemme i villaen og nyter en velfortjent kopp med oppspritet kaffe samt en rød mikstur. I aften blir det kalas i forkant av LLH-festen på sjøhusene ved kaien og jeg venter intet mindre enn 5-6 personer i hus. Efter en velfortjent hvil om en liten stund skal jeg lage middag til mor og meg, men jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal lage riktig ennu.
Jeg må støvsuge i stuen og diske opp med noen småting før gjestene ankommer, men ellers er det ikke noe som trenger å gjøres først. Det blir hyggelig å treffe kjente lesbiske ansikter, spesielt ute på røykeverandaen hvor de fleste later til å vanke for det meste.

En feiende flott drikkehelg ønskes alle som en! Toril


Oppdatert klokken 18.19:

Nu har jeg nettopp kastet innpå en kopp 50/50 kaffe/hjemmebrent, og effekten lar ikke vente på seg. Det skal med rette sies. Man må nok svelge ned en ibux samt en valium med et glass vann i aften hvis man skal ha håp om å kunne komme seg ned til kaien, hvor festlighetene skal foregå. Frøken Hildegunn telefonerte klokken 17.10 og informerte meg om at hun tar med to venninner samt en kasse pils. Skål!

Ingen kommentarer:

Site Meter