fredag 15. januar 2010

Kalas i aften klokken 20.00

Nu tar man helg!

Dog skal man ikke skuffe ens faste lesere og kommer med et innlegg i bloggen også i dag. Man starter i Thailand. Derifra har man nemlig fått siste nytt, takket være at en hyggelig herremann sendte meg det siste dagboksinnlegget derifra i dag. Det skal stå bra til med Oldboy og hans ringe harem av trofaste kamerater. Han har måttet gå til innkjøp av et nytt askebeger denne uken fordi han var så uheldig å knuse det gamle. Også beretter han om en av hans unge kamerater som visstnok er allergisk for røyklukt, noe som volder visse besværligheter siden Oldboy fra tid til annen nyter sine sigaretter. Et tannlegebesøk har også funnet sted denne uken og Pansak er atter i området. Jeg tror Pansak er en av Oldboys nærmeste bekjentskaper, for å bruke den diskré betegnelsen. Han forteller videre at han har inntatt carbonara til middag i går, dvs. på onsdag, vil jeg tro, også informerer han oss om at gradestokken viser mellom 20 og 30 grader nu for tiden. (Jada, det gjør den her i Norge også det - dog på den andre siden av skalaen.) Jeg savner å kunne gå grundig igjennom nevnte herremanns dagbok fra dag til dag, men nu har det seg altså slik at uten en profil på gaysir blir det dessverre ikke så enkelt å få fulgt med på den kanten. Profilen "Vean" opprettet jeg i høst med det for øyet å kunne følge nevnte dagbok, men nu har jeg for lengst glemt hva passordet var til den profilen, hvis den da i det hele tatt eksiterer lenger. Profiler slettes vel efter noen ukers stillstand? Jaja. Slik kan det gå. Noen ny profil orker jeg neppe opprette, i alle fall ikke med det første. Det blir som regel bråk ut av det uansett, selv om det dog gikk greit med "Vean" den stakkede stunden det varte.

I går aften telefonerte jeg også til Heidi for å be henne til aftenens kalas her i villaen, men hun kunne dessverre ikke komme fordi hun skal på kino med sin nyeste flamme. Gratulerer, Heidi. Dette fortjener du og det til fulle. Noget sladder hadde hun dog å by på slik at telefonsamtalen ikke var helt forgjeves. Vår venninne Unni har visstnok havnet i uføret på kjærlighetsfronten og har nu en pause i forholdet til den noget yngre Elisabeth. Undertegnede har lenge ant ugler i mosen på den kanten da enten den ene eller den andre har vist seg på Hot Open Mind, men aldri begge to samtidig. Nok et lesbisk forhold på kanten av stupet, altså, dog er det visst den veien det går med oss ikke-heterofile som regel. Jeg fikk også høre at Hildegunns fiende nummer en havnet i håndgemeng med en slagkraftig jente fra kretsen omkring Hege sist helg og den gjengen, bestående stort sett av heterofile 25-åringer med lite vett i skolten og en hang til å vanke blant lesbiske quinder og homofile ungdommer, er ikke til å spøke med. Dog beviser det mitt poeng om at det nok ikke er bare Hildegunns feil at de to tidvis krangler, for det er åpenbart at hun krangler og slåss like godt også når Hildegunn holder seg unna.

Man har bedt gjestene om å komme omkring klokken 20.00 - 20.30, i alle fall ikke noe tidligere. Mor og jeg får ikke spist middag før ganske sent i dag så vi trenger noget tid for oss selv før vi blir "overfalt" og stuen blir full. Vi må jo ha fred og ro til kaffekoppen også vi som er såpass opp i årene. Slik er det nu engang bare, enkelt og greit. En god helg bedes alle!

Toril

2 kommentarer:

0ldboy sa...

Jeg takker så meget for oppmerksomheten, det er nesten for meget av det gode. For øvrig er ikke Pansak i området, han er i Pattaya, og det er nokså langt herfra. Jeg befinner meg som kjent i Chiang Mai, helt nord i landet.

Toril sa...

Man følger ikke helt med og det går fort i svingene. Toril

Site Meter