fredag 29. januar 2010

Om bloggen

Det har seg nu engang slik at man har fått en del nye lesere den siste uken, uten at man helt vet hvorledes det har seg, men i alle fall er det jo hyggelig, det, men en nærmere presentasjon av bloggen - for eder nye lesere - er vel på sin plass.

Om de temaer som tas opp i bloggen:
Undertegnede har nok ikke den typiske skeive bloggen, som skeive flest har, hvor siste nytt om kosmetikkindustrien, slankeprodukter, kule skjerf og dårlige kinofilmer omtales til det kjedsommelige. Ei heller dukker ord som "seriøst", "sinnsykt" og "hårprodukter" opp i hvert eneste blogginnlegg. For å være helt ærlig så synes jeg at den slags blogger blir på samme nivå som 4. klasse-stiler og således ikke fenger særlig meget. Det man skriver om i min ringe blogg er de hendelser som vederfares meg i løpet av en uke; være seg hendelser i klasserommet og på lærerværelset, mors skrantende helse eller referater fra de mange ville sammenkomster man liker å holde for gode venner i helgene. Man skriver også om de temaer man finner interessante, som politikk, super-hundreåringer, kongelige og sladder fra byens skeive miljø. (Her skånes ingen!)

Om de mange quinder og andre som omtales i bloggen:
a) De som omtales ganske ofte:
- Mor: Min samboer i tykt og tynt. Vi bor sammen fordi hun ikke lenger klarer seg selv. Har sine private gemakker på kammerset bak kjøkkenet, er kirkegjenger og må tidvis sette meg på plass hvis helgens kalas gikk noget over styr. Mor ble 90 år gammel i desember, men kan fort leve i mange år ennu. Mormor ble nemlig 101! Mer sier jeg ikke om henne.
- Min skallede nabo: Leif er min skallede nabo, men også min kollega i skoleverket. Han er 64 år gammel, homofil og enslig. Helsemessig står det bra til, men han lider tidvis av urinsyregikt, noe som trolig kommer av hans svakhet for konjakk. Fagkretsen utgjør fysikk, kjemi og matematikk. Han holder villa på Eiganes, som undertegnede, rett ved siden av gravlunden. Han er min beste venn og er på besøk opp til flere ganger i uken.
- Hildegunn: Hun er en lesbisk quinde i begynnelsen av 50-års alderen med egen leilighet i Saxemarken her i Stavanger. Man har kjent henne i omkring 15 år. Hun er frivol, viril og konstant på jakt efter ungjenter. Dog er hun meget hyggelig og omgjengelig, utadvent som få og støttende når det røyner på. Kroppsmessig er hun noget frodig og hun har sansen for jurmassasje og andre spennende fest-sysler. Hun tar ekstravakter ved et sykehjem her i byen. Har barn fra et tidligere ekteskap.
- Jarlfrid: Henne ble jeg kjent med gjennom Hildegunn for omkring 8-10 år siden. Hun ligner meget på Hildegunn hva angår personlighet og har den samme sansen for det gode festeliv, men er slankere og noget mer morsk i ansiktet. Når hun ikke drikker pils sammen med Hildegunn skjøtter hun sine plikter som kantinemedarbeider ved et av byens oljeselskaper eller hygger seg i leiligheten på Storhaug. Har også barn fra sitt tidligere liv som heterofil. Hun er omkring de 45 år.
- Turid: Hun er traktorlesben i gjengen. Hennes varemerke er kortklipt hår, skinnjakke og grov humor. Bor sammen med sin mor og kjører moped. Tidligere var hennes tilværelse preget av psykiske problemer, men nu for tiden får hun trygden i posten en gang i måneden og har det godt med både seg selv og andre. Jeg mener hun er omkring de 38 år, men eksakt alder vites ei. Forøvrig er hun snill som et lam og en meget velkommen gjest når det er kalas i villaen.
- Anki: Hun er egentlig en bekjent av Hildegunn og Jarlfrid, men har efterhvert blitt en hyppigere gjest i villaen. Til vanlig arbeider hun i en blomsterbutikk i Kvernevik. (Det var i alle fall det hun gjorde da jeg spurte henne ut i 2007 eller 2008). Snill og grei og hverken maskulin eller feminin.
- Heidi: Hun er i likhet med Turid en skikkelig skinnjakke-lesbe og trives best i mørke kroker på De røde sjøhus og Hot Open Mind, hvor hennes sorte og kortklipte hår i kombinasjon med mørk skinnjakke gjør henne nærmest usynlig. Kan virke noget røff og dominant i sin stil, men er meget hyggelig og har rykte på seg for å være en fantastisk kysser.
- Oldboy: Hans egentlige navn er Ivar og hans mange sammenkomster for skeive i hans villa på Vestre Platå har fått enkelte til å omtale han som mitt mannlige motstykke. Dette er en meget hyggelig herremann, som frem til omkring 2006 hadde sitt virke ved Universitetet i Stavanger, men som i dag bor fast nede i Thailand. Hver sommer gjester han dog sin gamle villa og holder like ville sammenkomster som før i tiden. Han foretrekker gutter fremfor bitre quinder. Skål for det!
- Over there: Han heter egentlig Thomas, bor i Gamle Stavanger, er fast inventar på Hot Open Mind og god venn av Oldboy. Har sitt virke ved Madla Amfi og fikk nylig en mannlig kjæreste, som undertegnede ennu ikke har observert. En flott mann.
- Hildegunns fiende nummer en: Hun hates av Hildegunn, dog kranglingen går begge veier. Sorte klær og overdrevent sminket er vel visse kjennetegn ved denne quinde. Hun er omkring 40-45 år gammel.
b) (Noen av) de som omtales tidvis, men ikke på ukentlig basis: Bitten, Tove Johs-Castell, Einar, Glen, Elisabeth, Elisabeth, Nina, Turid, Frida, Steffen, Kristian, Øystein, Elin, Vicky, Janne, Anne-Louise, Eirik, Frits og Unni. Kunne nok nevnt mange fler her...

Det var det. Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter