tirsdag 16. februar 2010

Prinsesse Ragnhild bør lede Grand Prix?

God aften!

Dagens bloggtittel henspeiler på uttalelsene til en norsk professor, som åpenbart vet hva han taler om. Tenk så fantastisk det hadde vært om kongefamiliens kjære grandtante, som attpå til fyller 80 år i år, hadde fått dette høyst ærefulle oppdraget. Det er nemlig ennu ikke bestemt hvem som skal lede det prestisjetunge showet i mai og den lærde quinde er høyst enig i professorens uttalelse om at det ville vært en flott gest til kongedømmet Norge og til den eldre generasjonen. Den lærde herre mener også at enkefru Nora Brocksted (87), som var landets første deltager i Melodi Grand Prix, burde blitt børstet støvet av i anledning finale-dagen. De som vil lese mer om uttalelsene kan gjøre det her:
http://www.hegnar.no/sport_fritid/article410445.ece

Under demonastrasjonen mot karikaturtegningene av Muhammed i hovedstaden sist uke holdt en fundamentalistisk og noget forvirret muslim ved navn Mohyeldeen Mohammad en appell i sakens anledning. I dag har det kommet frem at den samme fundamentalisten mener at homofile fortjener å bli steinet til døde.

"Mohammad forklarer at han støtter de islamistiske opprørerne al-Shabaab i Somalia som nylig steinet en mann til døde. - Etter det jeg kjenner til var den personen homofil, og det er den straffen han da fortjener. Det er det standpunktet enhver muslim er påtvunget gjennom sin religion, sier 24-åringen fra Larvik til Klassekampen." (Sitat hentet fra VGs nettavis)

Den lærde quinde undrer seg noget over at man kan demonstrere mot ytringsfrihet - for det var jo det karikatur-saken handlet om - samtidig som man kan ytre seg som en gal mann fra steinalderen. Dette viser at enkelte muslimer åpenbart ikke forstår seg på verken ytringsfrihet eller norske lover, ei heller eier dannelse eller respekterer menneskelivet. Heldigvis politianmeldte LLH forholdet nu i dag, men hvorvidt det finnes en lovhjemmel som kan få en person dømt for en slik uttalelse, vites ei fra dette hold. Siste ord i saken er garantert ikke sagt. Undertegnede innrømmer at det frister å stemme på FrP ved neste Stortingsvalg efter slike røffe uttalelser, men det kan jo hende at regjeringen, politiet og påtalemakten får ryddet opp før man må gå til det drastiske steg det jo er å gi sin stemme til FrP. Uansett, man hever sitt glass med eggelikør og tar en god munnfull!

Så noget sladder fra det skeive miljøet i byen:
- Førstkommende lørdag arrangerer Hot Open Mind kalas med Dj Stay-Ups. Her oppfordres man visstnok til å ikle seg en maske for anledningen, gjerne laget av en melkekartong eller en dorull. Festlig!
- Den lærde quindes unge bekjentskap, Steffen, inviterer til vorspiel i leiligheten ved Badedammen denne helgen, jmf. rykter man har snappet opp på Facebook nu i aften.
- Min skallede nabo samt frøkenene Turid og Heidi skal oppholde seg utenbys denne helgen og blir således ikke å treffe.
- Herr Over There skal ha blitt observert utenfor kinoen sammen med sin utkårede sist uke, jmf. min skallede nabo, som fikk høre dette i løpet av en telefonsamtale med en kamerat i går aften.
- Oldboy der nede i Thailand har hatt besøk fra Norge den siste uken, visstnok av både herr Øystein og en herremann omkring de 30 år.
- Saxemarken skal ha blitt det reneste skeive kvartal nu, i følge frøken Hildegunn, som nu vet om hele 4 andre skeive personer i naboblokkene, inkludert Tore, Bjarne, Elisabeth og nyinnflyttede Lars. Kanskje en konkurrent til Vestre Platå/Gamle Stavanger-området samt Badedammen/Verven-området, som også bebos av mange skeive?

Og med disse ord avsluttes dagens innlegg.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter