mandag 8. mars 2010

Endelig tilbake på nett (og med referat fra sexorgie!)

God aften på det som er kvinnedagen anno 2010!

Riktignok feirer man ikke sådan en dag her, til tross for at begge villaens beboere er quinder, dog sømmet det seg kort å nevne det som en start på dagens innlegg. En annen ting jeg vil dele med eder ærede lesere er en internettadresse til internettversjonen av Gotha-kalenderen. Har man ikke Gotha-kalenderen stående i hyllen bør man i alle fall titte innom adelskalenderens nettside fra tid til annen. Adressen er:
http://www.angelfire.com/realm/gotha/gotha/gotha.htm

Det er alt for mange dager siden jeg skrev noe fornuftig her nu, noe som jmf. lørdagens bulletin, skyldes at deler av Eiganes og Våland har vært uten internett siden natt til fredag, grunnet en eller annen slags feil hos leverandøren. Detaljene omkring problemene er for kompliserte for en quinde i min alder, men min skallede nabo nevnte noget om at det var en eller annen server som hadde kortsluttet. Jeg vurderte å forfatte noen ord fra en av skolens computere i dag, men heldigvis hadde internett kommet tilbake i løpet av dagen, så da var det like greit at jeg ikke brukte arbeidstiden på den slags. Forøvrig forløp norskundervisningen det man kan kalle smertefritt nu i dag - og godt er det.

Helgen bød på god gang med sterkere saker og tidenes villeste sexorgie her i villaen. Efter et kalas med både hjemmebrent, kaffe, pils, eggelikør, mintlikør og rom med blandevann ble man så bedugget at det ikke var forsvarlig å forlate villaen lørdagsaftenen. Således gikk man glipp av årets første LLH-sammenkomst på Hot Open Mind, men til gjengjeld bevitnet man frøken Hildegunns ville påfunn sammen med to meget virile quinder på 30 og 39 år fra Sauda. De tre laget slikt et styr at kalasets øvrige deltagere (i tillegg til undertegnede også den skallede, Turid, Jarlfrid og Heidi) ble mer enn noget sjokkerte. Først var det inntaket av det sterke med dertilhørende uanstendig oppførsel i sofaen og på "dansegulvet", som fanget og fenget vår interesse. Efter midnatt ble det dog ennu verre med det jeg tør våge å kalle en sexorgie, som startet på toalettet, men som relativt raskt flyttet seg opp på et av gjesteværelsene. De tre ville quindene med Hildegunn i spissen testet ut både strap-on og et eller annet snodig redskap med sugekopp på - og det mens vi andre gikk til og fra for å bivåne det hele. (Man husker riktignok bare bruddstykker selv.) Slik en fabelaktig galskap(!) og så absolutt all honnør til de som tør vise seg nakne med tilskuere til og fra, noe jeg definitivt aldri selv kunne funnet på å gjøre. Det gjelder uansett hvor meget av det sterke jeg hadde inntatt på forhånd. Dog må jeg ærlig innrømme at det var god underholdning, noe neppe naboen er enig i, men han holdt seg da også klokelig i stuen mens seansen pågikk.

Eder lesere blir sikkert lettere skadet i sinnet av å lese om slik galskap fra villaen til en aldrende lærerinde, men det som skjer det skjer og da må man også skrive om det. Dette er ingen barnebok. Dette er en blogg for de tøffe quinder og de herremenn, som liker å følge de forskjellige sidene ved livet mitt. Kalaset varte til klokken nærmet seg 5 søndag morgen, denne gangen, og det var full rulle nesten fra start til slutt. Jeg må ærlig innrømme at jeg sjelden har hatt det så gøy med den skallede og mine lesbiske venninner, som det jeg hadde denne helgen. Det eneste dumme var at det også kunne vært hyggelig med en bytur, men en tur til byens skeive utested kan man alltids få ordnet med kommende helg. Det bør vel også nevnes at det var innom en 57-årig kamerat av naboen med to venner i 30-års alderen fra omkring klokken tre på natten og til man avsluttet kalaset, så det var ikke en ledig sitteplass å oppdrive da det var på sitt mest folksomme her. De var ganske så hyggelige alle tre, men overgikk altså ikke Hildegunn og Sauda-quindene. Skål for det!

Min gamle mor overnattet heldigvis hos min søster Anne-Grethe på Klepp fra lørdag til søndag fordi Anne-Grethe skulle være alene på bondegården og hadde lyst på selskap. Hun tok med seg mor i kirken der nede på Jæren søndag formiddag, så mor må jo ha vært storfornøyd med besøket hos yngstedatteren. De skal visstnok ha kost seg med god mat både lørdag aften og efter kirkebesøket på søndag. Klokken var omkring 17 da hun kom kjørende med mor på søndag og til da var villaen atter strøken og ingen kunne gjette seg til at det hadde vært et kalas av et meget røft kalliber natten før. Amen for det.

I går døde dessverre Mary Josephine Ray fra New Hampshire, USA, 114 år og 294 dager gammel. Hun var USAs eldste innbygger og verdens nesteldste. Det er med sorg man ble informert om det inntrufne nu i eftermiddag. Avdøde efterlater seg to sønner i midten av 80-års alderen med efterkommere. Hun mistet sin kjære for 43 år siden. Innen hun var 16 var både moren og faren døde, men farmoren skal ha vært omkring de 96 da hun døde. En annen super-hundreåring gikk dessverre også bort i går. Amerikanske Daisey Bailey ble 113 år og 342 dager gammel. Hun var ved sin død den eldste afro-amerikaneren i USA. Man kondolerer de berørte familier.

Det er hyggelige nyheter blandt våre eldste også. I Nebraska, USA, feiret Rose Portwood sin 108-års dag 5. mars sammen med blant andre barnebarn og oldebarn. Hennes to barn er dessverre ikke lenger i live og enke har hun vært siden 1956, men jubilanten har ikke tenkt å dvele for meget ved døden av den grunn. Et av barnebarna informerte pressen om at Rose arbeidet på en restaurant til hun var langt opp i 90-års alderen. Bank i bordet for det! Og til slutt vil jeg ta med at verdens eldste mann (som blir 114 år i år) møtte en 103-årig quinde nylig og de to hygget seg stort sammen:
http://www.greatfallstribune.com/article/20100306/NEWS01/3060301/1002/news01/Breuning-Engellant-enjoy-get-together

God aften, Toril.

Ingen kommentarer:

Site Meter