søndag 25. april 2010

Hygge med kaffe og vafler i dag

Godtfolk!

Først og fremst har jeg gleden av å informere eder om at alt går bra med frøken Turid. Min skallede nabo og jeg beæret henne med en sykevisitt i går aften og allerede i dag ble hun utskrevet fra sykehuset. Dog skal det sies at hun har skadet både sitt kne, forstuet den ene foten og slått seg noget fordervet både her og der. Han som kjørte på henne, og som forøvrig forsøkte å late som ingenting, har blitt anmeldt for uansvarlig bilkjøring. På grunn av det som har skjedd med kneet må Turid bruke krykker de nærmeste dagene, men hun understreket for oss på sykehuset i går aften at hun ikke akter å bli en gammel dame av den grunn. Da vi var hos henne i går hadde nettopp moren vært innom også, så hun har fått nok besøk.

For en gangs skyld har jeg ingen rapport fra Hot Open Mind denne gangen, men kanskje noen som var innom der kan avgi skriftig rapport til undertegnede på Facebook eller som kommentar til dagens innlegg her. Jeg har heller ikke hørt mer fra det Frits rotet seg borti natt til lørdag, dog får jeg vel mer informasjon fra min skallede eftersom han får det utover i uken, vil jeg anta.

I aften har man hygget seg med kaffe og vafler i villaen. Tove Johs-Castell og naboen har vært på besøk og holdt mor og meg med selskap. Det har med andre ord vært noen meget hyggelige timer fra omkring klokken 17.30 og til man atter ble alene i sin tosomhet omkring klokken 21.00. Tove hadde også med seg noen tekster, som hun ønsket at jeg skulle lese igjennom og komme med konstruktive innspill til. Hun skriver til stadighet nye dikt og kortprosa-tekster og hun er så absolutt en habil skribent verdt å heve kaffekoppen for! Det ble ingen helg med hjemmebrent og ville quinder i sentrum, denne gangen, men en helg til eftertanke og med godt selskap av edruelige folk er også flott.

Min søster Sissel telefonerte tidligere i dag og fortalte at de mistet vannet der oppe i går aften. Store deler av Oppland og Hedmark lider visstnok av vannmangel nu fordi en røff vinter og usedvanlig sen snøsmelting langt på vei har tømt mange elver for vann. Grunnvannet, som Sissel og Kjell henter vannet sitt fra, er nu så lavt at brønnen på tomten er helt tørr. Efter å ha talt med Sissel telefonerte jeg Bente for å høre hvorledes det sto til oppe på Ellingsrudåsen i hovedstaden. Hun har vært både på teater og restaurant i helgen og har visstnok kost seg til den store gullmedalje. Slik er det å holde flott leilighet i hovedstaden og slippe å hanskes med en senil mor i hus.

Det var alt for i dag.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter