lørdag 10. april 2010

Rapport fra dagens handletur

God lørdag!

I dag har undertegnede vært på handletur til Kvadrat sammen med sin skallede nabo, som forøvrig rundet de 65 år tidligere denne uken. Det var som vanlig mange folk på Kvadrat, særlig ungdommer og quinder i 40-års alderen. Uten at naboen fikk det med seg klarte jeg å kjøpe en aldri så liten gave til han, dog kan man ikke røpe har hva man gikk til innkjøp av da man vet at nevnte herre tidvis er innom og leser her. Gled Dem, nabo, rett og slett!

Jeg hadde lovet å kjøpe shampo og krem til mor, noe jeg sørget for å få unnagjort med det samme vi ankom kjøpesenteret. Vi var innom så mange butikker at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne, men jeg kan jo nevne at vi handlet sterkere saker på vinmonopolet i alle fall. Naboen kjøpte seg en flaske med god konjakk, mens jeg bare skulle ha en flaske med eggelikør. Der inne påtraff vi forøvrig Turid og moren, som var ute på sin ukentlige handletur sammen. Det var hyggelig å få hilse på hennes mor, noe jeg aldri har gjort før. Jeg fortalte henne at det er jeg som holder lokaler til de mange ville sammenkomstene hennes datter deltar på. Hun humret godt da jeg sa det og fortalte meg at jeg så litt anderledes ut enn hun hadde sett for seg, men det virket som at det var i positiv retning hun mente. Jeg sa til Turid at hun var velkommen til meg i aften klokken 20.00.

Ellers var både naboen og jeg innom en av bokhandlene på kjøpesenteret og mens naboen ruslet litt rundt for seg selv var jeg innom blant annet HM, Cubus, Tilbords, Dick og Daisy, Lindex og Brilleland. Jeg bevilget meg to nye strømpebukser, tre par sokker, et billig armbånd samt to telysestaker og en pakke med telys. I det jeg gikk forbi skobutikken DNA fikk jeg øye på bloggeren Arman der inne, unggutten som skriver den skeive bloggen sin om moter, hårprodukter og ellers de gjøremål han foretar seg i løpet av uken. Jeg kjente han øyeblikkelig igjen fordi han lignet meget på slik han ser ut på bildene i bloggen, men det tok noen sekunder før jeg kom på at det var fra bloggen jeg kjente igjen dette fjeset. At han jobber på DNA har han også skrevet om i bloggen, husker jeg. Jeg vet ikke om han så dette giktbrudne quindemennesket i stakk som kikket inn i butikken, men han ble i alle fall beskuet en stakket stund. Morsomt.

Naboen og jeg fikk også moret oss grundig da vi var innom Kondomeriet for å beskue galskapen. Mens vi sto og beundret noen dildoer i størrelse xl kom det inn en ung herremann i slutten av 20-årene og han undret på om de solgte halsbånd der inne, men det hadde de dessverre ikke inne akkurat da, forøvrig noget underlig siden de hadde det meste av andre røffe sexleketøy der inne. Hildegunn skryter i alle fall stort over utvalget i butikken. Siden vi først var der kjøpte naboen seg en flaske med erotisk olje til omkring 120 kroner. Som dannet quinde handlet naturligvis ikke jeg noenting der. Noget senere var vi innom dyrebutikken for å se efter musefeller og da kom jammen meg den samme unge herren inn der også - fremdeles på jakt efter halsbånd. Jeg holdt på å miste den ellers så dannede masken da jeg så at han drev og rotet ved veggen med halsbånd for hunder og katter. De skulle bare visst, de to quindene som arbeidet i butikken, hva han egentlig hadde planer om å bruke halsbåndet til. Skål for virile herremenn, både de med og de uten halsbånd i kommodeskuffen sin!

Før vi avsluttet handledagen var vi innom Helgøs matsenter i kjelleretasjen, hvor man handlet matvarer og tobakk for omkring 400 kroner. Naboen handlet bare noen småting der. Så kjørte vi tilbake til Eiganes og da vi kom frem og hadde fått pakket ut sakene, satte jeg over kaffekjelen og kokte opp god kaffe, som vi nøt med småkaker og noen sjokoladebiter til. Mor lot også til å være fornøyd med at jeg hadde fått tak i akkurat den kremen hun ønsket seg. Det er en krem som visstnok skal være god på huden til oss quinder opp i årene som sliter med rynkete og hard hud, men det er bare mor som bruker den av oss. Før naboen gikk vel til seg igjen ble vi enige om at vi skal ta en rolig feiring av bursdagen hans, selv om han egentlig hadde bedt om at dagen skulle forbigås i stillhet. Han sa han vil høre med Frits og en annen kamerat om de har lyst til å komme en tur og jeg skal telefonere Hildegunn og Jarlfrid om få strakser. Dog lovet jeg mor at vi enten avslutter ved midnatt eller flytter festlighetene ned til sentrum. Jeg føler meg ikke klar for et drikkegilde av de store selv heller, men jeg vet jo av erfaring at når først lørdagsaftenen setter inn da får man som regel litt lyst på både en skål og litt selskap.

I morgentimene i dag omkom Polens president i en tragisk flyulykke i Russland sammen med en rekke andre mer eller mindre prominente mennesker fra Polen. Hans majestet kong Harald V har i anledning tragedien sendt et kondolansetelegram til nasjonalforsamlingens president på vegne av seg selv og det norske folk. Han skriver blant annet: "Jeg ble sjokkert og svært lei meg da jeg hørte om den fryktelige flystyrten lørdag der deres president Lech Kaczynski, hans kone og så mange andre ledere og innbyggere av Polen omkom." Undertegnede presiserer at ulykken ikke vil få følger for nattens aktiviteter ved Hot Open Mind.

Avslutter dagens innlegg med et egenskrevet dikt.

"Bak lås og slå
- i kjelleren,
står dunken trygt.

Dens venn ved siden av,
potetbingen,
vokter det dyrebare."

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter