torsdag 20. mai 2010

Det stormer rundt Carl I. Hagen

Godtfolk!

Efter at Carl I. Hagens tidligere svigersønn sto frem som transvestitt i programserien "Jentene på Toten" har det atter blåst rundt den tidligere FrP-lederen. Denne ganger er det i den nærmeste familien det blåser som verst. Denne uken skrev Carl I. Hagen en kronikk, hvor han var meget kritisk til hvorledes den tidligere svigersønnen, nu quinde, har kommet ut av skapet, uten tanke på hvordan de 4 barna (Hagens barnebarn) ville få det. Det er vel neppe noen hemmelighet at man kan bli noget sjokkert når faren plutselig begynner å ikle seg dameklær på nasjonalt fjernsyn. I går lot også FrP-kongen seg intervjue av flere fjernsynskanaler og gjorde det klinkende klart at han mener hans barnebarns ve og vel ikke har blitt satt i første rekke i den prosessen, som visstnok skal ha foregått over lengre tid. Camilla Hagen Lindalen synes programmet har vært en sterk påkjenning for hele familien, men særlig skal barna ha hatt det vanskelig i forbindelse med den offentlige åpenbaringen.

I dag fortalte Camilla, Hagens datter, at hun har vært i dialog med den lærde Elsa Almås, som er sexolog og gift med Esben Esther Pirelli Benestad, som har kommet med mange gode råd i saken. Den portugisiske transe-quinden, Pietula Mena, har også ytret seg i sakens anledning og mener det er viktig at man setter barna i sentrum, selv om en slik komme ut-prosess alltid kan komme til å være sårende for noen. Man bør ta det i barnas tempo, mener fru Almås. At det kan finnes en viss bitterhet i forbindelse med skilsmissen i denne saken er vel heller ikke usannsynlig, men det at både far og datter Hagen samt frøken Lise Lindalen (altså x-mannen til Hagens datter) nu velger å lufte familieproblemene i mediene gjør neppe at det blir ro i heimen med det første. Man hever kaffekoppen til en skål for all denne festlige underholdningen!

Så noen få ord om Thailand. Herr Oldboy skal i dagens innlegg i sin ringe dagbok på gaysiren ha informert sine lesere om at det nu begynner å roe seg i Bangkok og at det i alle fall er fredelig i Chiang Mai, hvor herren selv oppholder seg i sin flotte leilighet. På Dagsrevyen i aften ble man informert om at opprørerene, om man kan kalle dem det, har gjort skader for millionvis i hovedstaden i løpet av de siste dagene, men at de fleste lederene bak bråket nu skal være satt i kasjotten samt at tilhengerene enten har gått i dekning, har gått tilbake til sine huslige sysler, har blitt tatt av dage eller har blitt satt i kasjotten de med. Som min skallede nabo så frivolt uttrykte det på lærerværelset nu i eftermiddag så later det til at det atter er trygt å ferdes i Gangbangkok. Man hever kaffekoppen nok en gang!

Livet i villaen går ellers sin vante gang, uten de store hendelsene. Jeg måtte skifte en sikring i kjelleren da jeg kom hjem efter arbeidsdagen i dag fordi den kursen som vannpumpen får sin strøm igjennom på mystisk vis hadde gått, men det sto så absolutt over seg å ordne opp i det. Eksamen i norsk forløp uten dramtikk i dag, selv om jeg måtte trøste en jente, som mente hun kom til å stryke, og som satte seg til å gråte ute på gangen efter å ha levert fra seg papirene. Når en giktbrudden bestemor-skikkelse trøster, taler varmt og byr på brus, da går det seg alltid til og innen 10 minutter hadde gått var det atter et smil å spore. Rektor informerte oss forøvrig i dag om at vi ikke kommer til å få penger til noen vikarer resten av skoleåret fordi kommunen er "fattig" samt at høstens budsjett kan komme til å bli meget stramt. Jaja, til høsten er det ikke engang sikkert man lever, så den tid den sorg...

I morgen er jeg invitert ned til Hildegunn på pils og kake sammen med resten av gjengen, noe som sikkert blir hyggelig. Jeg får benytte anledningen til å oppnå en viss promille, slik at jeg med god samvittighet kan sitte edru i villaen sammen med min senile mor resten av helgen. Det blir jo langhelg nu med pinsehøytiden på dørstokken og mor skal sikkert i kirken en av dagene. Det var dagens innlegg.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter