mandag 10. mai 2010

Rapport fra kalas i villaen

Herre min store Jeremias, ærede lesere!

Ja, det kan ikke sies på noen annen måte. Den lærde quinde har vært hjemme i dag, til tross for at det er mandag, på grunn av eftereffektene efter tidenes drikkegilde, som fant sted i villaen denne helgen. Skål(!) for oss som lever det glade liv, selv om man er i livets høst.

Følgende deltok i kalaset i villaen, som fant sted lørdag aften: Hildegunn, Jarlfrid, Nina, Bianca, Turid, naboen, Frits og undertegnede. Flamskfødte Bianca kom i følge med Nina, som for tiden opplever problemer i forholdet sitt og åpenbart søker trøst i denne olje-ansatte quinden på 37. Jeg oppfattet ikke i hvilket oljeselskap hun har sitt virke, men husker hun nevnt at kontoret ligger på Forus. Det var noget overraskende at de to kom, men så absolutt hyggelig. Det ble inntatt alkohol av mange slag i løpet av de 4 timene kalaset varte, men undertegnede lot seg verken friste av fransk konjakk eller rødvin fra Spania og var trofast mot kaffekoppen. Jeg nøt sikkert en 4-5 kopper med 50/50 kaffe/hjemmebrent før vi gikk ut på byen og minst tre små glass med eggelikør ved siden av. Det var på et stadium av aftenen - det må vel ha vært omkring klokken 22 - at magen slo seg noget vrang, men et glass med nycovann samt 1 1/2 link-tablett kurerte både uggenheten og gruffen med. Slik kunne jeg fortsette inntaket av det sterke, uten å måtte bekymre meg for magen.

Den alltid like frivole og virile Hildegunn var virkelig i slaget på lørdag. Hun sto for det meste av snakkingen, hun danset med flere av de andre, satte på ny musikk i tide og utide, fortalte om et sextreff hun hadde vært på dagen før og kastet innpå hele 11 flasker med pils fra hun ankom klokken 19.55 og til vi ble hentet av to drosjer omkring klokken 00.10. Turid hadde tatt med seg grovvitsene og underholdt oss med den ene vitsen grovere enn den andre. Jeg tror Bianca ble lettere overrasket over at vi var så åpne og utagerende alle sammen, men jeg tror hun likte seg godt i vårt udannede selskap. Dessverre maste jeg nok for meget på henne om Belgia i løpet av aftenen fordi jeg ville vite så meget om den politiske situasjonen der nede, om kongefamilien, om skolesystemet osv. Når man blir full på hjemmebrent skjønner man rett og slett ikke når man bør slutte å mase om dronning Paola og om hvilke partier som er til høyre og hvilke som er til venstre. Akk ja, hun forsto vel at den lærde quinde bare var full og at man vanligvis ikke er like ille.

Naboen og Frits går alltid godt overens med oss quindene, men denne gangen var det faktisk de som først lurte på om vi ikke burde ordne oss med skyss til byen snart. Da var det ennu ikke midnatt, men det var sikkert ikke lenge igjen før lørdagen skulle bli til søndag. Jeg tør påstå at begge herrene var relativt edruelige og oppegående da vi reiste til byen, noe vi andre ikke var. Jarlfrid måtte til og med ha hjelp av undertegnede til å dra på seg skoen sin. Slik en galskap, ærede lesere. Turen i drosjene forløp i alle fall greit og man husket å låse ytterdøren før man dro. (Mor var sikkert oppe og dobbeltsjekket dog...) Da vi ankom Kirkegaten var alt i sin skjønneste orden. Verken politiet eller natteravnene lot til å oppholde seg i nærheten og utenfor Hot Open Mind var det heldigvis verken kø eller fullt av nysgjerrige mennesker, som vanligvis pleier å stå der for å se hvem som er skeiv og ikke i byen. Utenfor et annet utested i nærheten - muligens Opera - var det dog en viss kø.

Efter å ha betalt de 50 påkrevde kronene for å få lov til å oppholde seg i lokalet fant naboen, Turid, Frits, Nina, Bianca og undertegnede et ledig bord i det innerste rommet. De andre gikk inn en annen inngang fordi LLH-festen i etasjen over fristet med ungjenter og sofaer. Det var ikke så lenge vi satt der inne før naboen (efter å ha vært på toalettet) kom med bud om at han hadde ordnet et ledig bord til oss i et annet og mer egnet rom. Det er nemlig ganske slitsomt å sitte i det innerste rommet fordi alle bruker det som gjennomgang til annen etasje og røykebakgården. Da vi reiste oss for å gå oppdaget jeg at Øystein sto i baren og serverte noen ungdommer. Hyggelig at han er tilbake efter alle disse ukene der nede i Thailand.

Bordet vi fant oss var litt lite til alle oss, men det gikk nu engang greit likevel. Naboen talte noget med Einar, som hadde kommet bort en tur, og da han gikk igjen fortalte naboen at Einar hadde observert en herremann på vår alder - Einar, naboen og undertegnede er nesten like gamle (født 1945, 1947 og 1948) - som gikk rundt og bydde frem en skummel flaske med mystisk innhold til diverse unggutter i lokalet, men ingen av de gamle fikk en støyt. Einar og naboen hadde konkludert med at det måtte være poppers i flasken, men selv mente jeg å se at han tok seg en slurk fra flasken og da kan det jo ikke ha vært poppers. Senere på aftenen spurte jeg en unggutt om hva denne herren gikk rundt og bar på og han sa det var hostesaft, men det var nå aldeles sikkert bare tull. Jeg forstår ikke hvorfor 60 år gamle mannfolk skal drive på slik. Det er rett og slett irriterende og bringer dårlig rykte på oss skeive over 50 år. En annen herremann, også han godt inne i siste halvdel av livet sitt, dog noget yngre enn undertegnede, herjet med ungdommen som om verdens ende var nær. Behersk eder, virile herremenn(!), og vit at de på 25 neppe faller for eder bare fordi man kan kunsten å klype noen i rumpen med den ene hånden mens den andre holder poppersen. Det er meget bedre å sette seg ned ved et bort enn å plage ungdommen på dansegulvet.

Det var usedvanlig mange kjentfolk på Hot Open Mind denne natten. Av gode venninner, som ikke beæret undertegnede med sitt nærvær i villaen, men som dog dukket opp på byen kan nevnes Anki, Nina, Unni, Elisabeth, Janne, Elin og Michelle. Det var også mange mer eller mindre kjente herrer ute og luftet seg. Naboens kamerater Einar og Frits er allerede omtalt, av noenlunde samme garde kan også nevnes Glenn, Kjell Inge, Kjell Ottar og Leidulf; alle herrer man har kjent til en del år, men som man ikke kjenner godt. Ungdommene dominerte dog dansegulvet og det til gagns. Blant annet observerte man Steffen, Anders, Morten, Tommy, Kristian, Thomas, Jørgen, Isak og André. Barens innehaver var også på plass for å sørge for at alt gikk vel for seg og en viss herremann med bart var vakt ved røykebakgården (sikkert for å påse at ingen tok med seg drikkevarer ut når de skulle røyke.)

Hildegunn og Jarlfrid dukket efterhvert opp nede og flere av oss gikk litt rundt omkring for å se på livet og nyte den gode samtale med de man påtraff. Selv var jeg ute i bakgården for å nyte sigaretter hele tre ganger og en av gangene fikk jeg øye på et syn for gudene der ute. Det satt nemlig en eldre herre på en benk akkurat der hvor jeg ble stående for å røyke og han hadde på seg damesko og parykk og gjorde åpenbart et forsøk på å være transe, dog hadde han glemt å ta skjeggstubbene og bytte ut herrebuksen i noe mer feminint før han gikk hjemmefra. Jeg hilste på han, men gjorde ikke noe forsøk på å starte en samtale. Det er generelt mange snodige skapninger som stikker innom Hot Open Mind i helgene, men man kan jo ikke annet gjøre enn å ha en Open Mind når de hilser på. Jeg så også et quindemenneske med meget store hengejur som gikk forbi bordet vårt noen ganger. T.o.m. Hildegunn kommenterte de, selv om hun er noget velutstyrt på det området selv også. Skål!

Jeg talte også med en ungjente ute i bakgården og undret på om det var liv og full rulle der inne på LLH-festen, hvorpå hun informerte meg om at det var mest jenter der og at det så absolutt var gøy der inne. Dessverre ville visst ikke barte-vakten at ikke-LLH-medlemmer skulle gå inn der, så jeg måtte nøye meg med Hildegunn og Jarlfrids beskrivelser av det som hadde skjedd der tidligere på natten. Omkring klokken 02.30 begynte Hildegunn og samle folk til nashspiel og nashspiel ble det også - og det til gagns. Jeg tror vi ble en 12-13 personer i villaen fra klokken var omkring 03.00 og de neste 2-3 timene. De jeg husker navnet på var Hildegunn, Jarlfrid, Turid, Birgitte (Hildegunns valg for natten), naboen, Frits, Steffen, Tommy og Anki. I tillegg var det 3-4 ukjente vesener innom også, blant annet en herremann ommkring de 40, som var så ruset på diverse rare saker at jeg kastet han ut efter bare 5 minutter.

Gøy hadde vi det alle fall og hjemmebrent hadde jeg jo til alle som måtte ønske det, men folk hadde jo tatt med en del egne drikkevarer også, blant annet sto det plutselig en rødvinsflaske på bordet. Tommy og Steffen ble efterhvert meget interesserte i å tungekysse mens de halvveis lå i sofaen, noe naboen åpenbart satte pris på. Han og Frits har nok ikke et like heftig sexliv selv som de nok skulle ønske, så det å se på at to gutter varmer opp til en tur på gjesterommet var meget interessant. Hildegunn og denne Birgitte fikk låne gjesterom nummer to. Vi andre var strålende fornøyd med å innta sterkere saker, tale om hendelsene på Hot Open Mind og generelt gjøre de ting man gjør på nashspiel. Jeg laget ikke nattmat, denne gangen, rett og slett fordi det var for mange folk i stuen til at alle kunne få noe. Jeg husker vagt at noen spilte poker på et eller annet stadium av nashspielet og jeg husker at Frits klaget over kvalme, men jeg tror ikke noen av gjestene måtte spy og bank i bordet for det! Mellom klokken 05.00 og 06.00 roet det seg og man kunne glad og fornøyd innta ensomheten i dobbeltsengen, vel vitende om at man hadde opplevd nok en fantastisk aften og natt i godt selskap.

I dag tok jeg en sykedag for å gjenvinne helsen. Man fikk dessverre visse nerver samt hodepine efter herjingene natt til søndag. I morgen skal jeg på jobb.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter