mandag 31. mai 2010

Vellykket Eurovision Song Contest

God mandag!

Man har lagt bak seg en helg med blant annet en vellykket gjennomføring av Eurovision Song Contest. At Norge bare kom på 20. plass av i alt 39 land (om man regner med de land som gikk ut i delfinalene) betyr mindre enn at Norge klarte å gjennomføre et slikt stort prosjekt. Bildet til høyre er av min favoritt, Niamh Kavanagh, som dessverre bare kom på 23. plass. Hun hadde fortjent førsteplassen, intet mindre. Ikke bare var sangen meget flott, men quinden i seg selv er også meget å se til. Skål!

At Irland kom nesten sist var noget sørgelig, ei heller tippet jeg rett nummer to og tre. Jeg tippet Serbia på tredjeplass og Belgia på plass nummer to, men hell i slik tipping har jeg dog aldri. Serbia klarte bare å komme på en 13. plass, Belgia på en 6. plass. Vinnersangen fra Tyskland tippet jeg skulle klare en 17. plass. Uansett hvorledes det nu engang gikk med de enkelte sanger og land; mor, naboen og jeg koste oss stort til finalen med konjakk, kaffe og kaker på bordet. Naboen var av den oppfatningen at en av de tre programlederene, herr Erik Solbakken, var så kjekk at han burde skifte fil - og det sporenstreks. Så vidt meg bekjent er herren godt gift med en eller annen heldig quinde i 20-årene. Alle de tre, som hadde det ærefulle og meget tunge oppdraget med å lede showet foran hele Europa, gjorde en meget god jobb.

Jeg har ennu ikke talt med Hildegunn og Jarlfrid, som skulle til Hot Open Mind for å bivåne sangkonkurransen på fjernsynet, men jeg regner med at det ble full rulle og at de hygget seg stort blant andre skeive utover natten. I det hele har man hatt en meget rolig helg, men det skulle man ikke trodd i dag da hodepinen herjet som verst. Jeg klarte mine pålagte plikter i skoleverket, men måtte legge meg nedpå sofaen og hvile i halvannen time da jeg kom hjem. Efter hvilen samt en paracet ble jeg såpass i form at jeg orket å sitte oppe resten av dagen, men jeg droppet å lage middag i dag. I stedet ble det rundstykker på mor og meg, men det var godt det også.

Dessverre orker jeg ikke å forfatte et langt innlegg i dag. Nu skal jeg ta meg en kopp med salviete, en ibux og finne ensomheten i dobbeltsengen.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter