tirsdag 29. juni 2010

Kortfattet rapport fra Nederland

God aften!

Min gode kollega og jeg ble søndag innkvartert i hvert vårt gjesterom i prinsesse Irenes flotte villa, som ligger i Wijk bij Duurstede, midt i Nederland. Takket være en computer anno 2008 i gangen hvor gjesterommene ligger samt god hjelp fra frk. Griet Leclerc Wijnemaalen (forøvrig nederlandsk, men med vallonsk mor) kan man nu atter rapportere fra de daglige hendelser.

Tidligere i dag var min gode kollega, prinsesse Irene, frk. Leclerc Wijnemaalen og undertegnede på handletur i Utrecht, blant annet på et frukt- og grønnsakstorg, hvor man fikk den reneste kongelige behandlingen av torghandlerene. Man var også innom flere flotte butikker og undertegnede gikk blant annet til innkjøp av en ny veske, til omkring 800 kroner. Man spiste lunsj på restauranten "de Engel" og der nøt man hamburger med ost, sopp og stekte poteter til. I aften skal man nyte sen middag i residensen. Den lærde quinde har allerede tatt 21 bilder fra ferien i Nederland.

I går var min gode kollega og jeg i Amsterdam - man tok forøvrig toget - og der var man blant annet innom Anne Frank-museet. Vi tok også god tid til å nyte synet av de mange flotte gatene, kanalene og husene i byen. Jeg kunne faktisk tenkt meg å bli gammel her nede; så flott er det faktisk her og alle er så utrolig hyggelige. I morgen skal prinsessen ta oss med til et av kongefamiliens mange slott.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter