lørdag 10. juli 2010

Kalas i villaen nu i aften

Godtfolk!

Bare noen få ord nu i dag da man heller vil nyte solen ute på altanen enn å sitte innendørs i eftermiddag. Man har altså invitert til kalas i villaen klokken 20.00 og følgende har meldt sin ankomst; den skallede, Turid, Jarlfrid, Hildegunn med flamme samt Heidi. Skulle andre ønske å beære villaen med sitt nærvær er det bare å komme. Har man ikke vært her før er det bare å be om adressen på Facebook, men ta ikke med for mange i så fall. Jeg kom nettopp tilbake fra Prix og har kjøpt inn både kaffe, potetchips, brus samt to sjokoladeplater. Dog er det vel det medbrakte man kommer til å innta mest av uansett...

I følge Hildegunn skal visst en av herrene holde kalas i Saxemarken i aften også. Det bor som kjent 4-5 skeive personer akkurat i de blokkene rundt matbutikken i Saxemarken og de er alle ville efter alkohol, fest og moro, men omgås lite hverandre, jmf. Hildegunn. Jeg prøvde å sende en melding til Thomas på Facebook tidligere i dag, men meldingen ville absolutt ikke sendes, noe som har skjedd før også, så det går seg vel til igjen. Det man undret på var om herren hadde tenkt seg ut i aften for undertegnede vil gjerne håndhilse på både han og Oldboy i aften. Planen er forøvrig å smugle inn en liten lommelerke med genever på Hot Open Mind, så slipper man å kjøpe annet enn et par kaffekopper under oppholdet der. Man hadde nemlig med seg en halvflaske med genever tilbake fra Nederland. Skål for det!

Det blir morsomt å se hvem som beærer Hot Open Mind med sitt nærvær i natt. Undertegnede tør tippe at følgende personer stikker innom; Thomas (Over There), Oldboy, Glenn, Einar, Anki, Michelle, Bitten og Nina. Skål for det!

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter