torsdag 27. januar 2011

HoT Open Mind fikk innvilget skjenkesøknad

God eftermiddag!

For få minutter siden kunngjorde Formannskapet i Stavanger kommune at de har innvilget HoT Open Minds søknad om skjenkebevilling i sine nye lokaler i Skagen 27. Herrene Tomas og Hugo (bildet til høyre) gratuleres herved på vegne av hele Stavangers lesbestand!

Deler av byens skeive befolkning skal visstnok ha møtt opp for å overhøre møtevirksomheten. Hvorvidt man oppførte seg dannet og holdt sin munn eller skrek og skrålet på ekte homovis, vites ei. Dette setter i alle fall punktum for en lang stridighet, ikke bare mellom HoT Open Mind og de styrende, men også mellom de forskjellige politiske partiene. Min kilde blant møtetilhørerene er nu sammen med resten av gjengen på vei ned til den nyåpnede skeive baren Mami Open Mind, hvor det skal feires med sterkere saker til over midnatt. Skål for det!

I Blikk står blant annet følgende om den store begivenheten, riktignok skrevet i forkant. "Hugo Ferginstad ser på dette som en historisk sjanse.
– Kanskje kan denne «marsjen» bli en forløper og Stavangers første homoparade. Vi håper i alle fall mange vil være med å markere denne viktige dagen i Stavangers homohistorie. Går det veien, så vil vi nå ha hele to utesteder for homofile og lesbiske i Stavanger, en bar og en nattklubb, sier han entusiastisk."

Marsjen det refereres til er den man nu tar fra rådhuset og ned til overnevnte bar. Den lærde quinde vil minne om at det for noen få år siden foregikk en liten, men høyst levende homoparade her i byen, ledet an av Oldboy. Den foregikk under "Stavanger på skeivå" det året og foregikk rundt Breiavannet i regi av Oldboy og gode venner. De var for anledningen antrukket i riktig så festlige kostymer, husker jeg. Dette må med rette sies å ha vært Stavangers første homoparade.

For å lese repotasjen i Blikk, klikk her: http://www.blikk.no/nyheter/item/6581-hot-skjenkebevilling

Hurra, hurra, hurra!

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter