lørdag 9. april 2011

Kortfattet rapport fra HoT Open Mind samt noen ord fra min rolige lørdag

God aften!

Det blir ikke lange innlegget i aften, men efter telefonsamtalen med Turid nu i aften simphelten må jeg skrive noen ord om årets heftigste lesbe-slåsskamp (så langt) her i byen. Frøken Turid var en av 8 quinder som deltok på kalas hos to røffe skinnjakke-quinder på Haugtussa i går aften - blant annet var også Hildegunn og Jarlfrid der - og det ble inntatt usunne mengder med diverse brennevin og øl, kunne Turid referere. Den eldste av de to vertinnene kastet i løpet av kalaset innpå en hel halvflaske med vodka helt alene og Hildegunn og Jarlfrid drakk opp en hel kasse med pils. Turid selv drakk ikke mer enn at hun kunne observere og more seg over galskapen som foregikk utover aftenen.

Da gjengen ankom utenfor HoT Open Mind skulle det ved skjebnens ironi inntreffe samtidig med at Hildegunns fiende nummer en ankom sammen med to yngre venninner. Detaljene som ledet opp til sammenstøtet kjenner jeg ikke til, men i følge Turid endte opptrinnet med at den eldste og mest påseilede av vertinnene fra kalaset fikk slått ut en tann av en av de i følget til Hildegunns fiende nummer en. Jeg skulle ønske at jeg var der selv, slik at jeg hadde fått med meg alt som foregikk, men den gang ei; dog hadde også Hildegunn en finger (eller kanskje en hel neve) med i spillet, men dessverre vites ei akkurat hva som foregikk. Turid tror hun som fikk slått ut en tann (og fikk oppsprukket leppe) skulle ta Hildegunn i forsvar i forbindelse med munnhuggeri, men det er noget vagt hvorledes det hadde seg at Hildegunn (som ellers ordner opp selv og mere til) måtte sende noen i ilden for seg, men det var vel temmelig frivillig innblanding, tenker jeg.

P.g.a. opptrinnet endte to av Turids venninner altså på legevakten, den ene som anstand, og en tredje quinde ble nektet inngang fordi vakten i døren mente at hun også hadde vært med i kampens hete. Som vanlig gikk Hildegunns fiende rett inn sammen med sine venninner. Turid, Hildegunn og Jarlfrid samt resten i følget fikk også komme innenfor efterhvert. I følge Turid var det ganske mange mennesker i lokalet, men ikke så mange som sist vi var der sammen. P.g.a. at hun hadde mer en nok med å se efter Hildegunn og sørge for at hun holdt seg unna bråk mens de var der - en jobb Jarlfrid ikke kunne betros - bet hun seg ikke merke i om det var så mange kjentfolk der, men hun husket at hun observerte Heidi på et eller annet stadium av natten.

Det har vært meget roligere i villaen i dag. Naboen og jeg var på Madla Amfi og handlet i formiddag, blant annet var vi innom Mega, postkontoret, kiosken og Clas Ohlson. Da vi kom hjem nøt vi kaffe og rundstykker på kjøkkenet sammen med mor. Eftermiddagen brukte jeg til å gjøre unna en del huslige sysler (j.m.f. listen fra gårsdagens innlegg) og klokken 17.30 spiste mor og jeg middag, bestående av elgkarbonader, hjemmelaget saus, hjemmelaget ertestuing og kokte folva-poteter. Efter en knapp times tid med forberedelser til neste ukes undervisning gikk jeg meg en aftenstur i det nydelige været man har vært så heldig å nyte godt av i Stavanger i dag. Temperaturer på 9 grader, lite skyer og nesten ingenting vind har vært sjelden kost her i vår.

I aften var naboen på visitt. Vi har ikke gjort noe spennende. Vi har sett på fjernsynet og talt om løst og fast mens han har nippet til konjakk og jeg har drukket kaffe. Jeg minnet han på at for meget konjakk kan utløse podagra-smerter igjen, men da tok han siste skvetten som var igjen i glasset på styrten, så jeg skal visst ikke komme her og kommer her... Mor la seg før klokken passerte 22.00 i aften, mens naboen og jeg ble sittende oppe til klokken var omkring 23.30. Det siste vi gjorde før vi sa god natt var å leke oss med noen korttriks fra hine hårde dager. Vi har jo også talt en del om de mange hissige quindene i vårt skeive miljø, som vi begge er skjønt enige om at tyr alt for lett til voldsomheter. Akk, slik en elendighet. Hva med å løse uenighetene over et kalas? Det kan ofte fungere!

God natt!

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter