tirsdag 28. juni 2011

Kort innlegg nu i dag

Godtfolk!

Til høyre sees Irwin Philip Dahlheimer (1913-2011), viss mor var super-hundreåring Delvina Dahlheimer (1888-2002). Irwin oppnådde den respektable alder av 97 år før han takket for laget, men hadde likevel mange år igjen på å tangere morens rekordlange liv. Irwin var den fjerde i søskenflokken på 7 som avgikk ved døden. De gjenlevende søsknene er; Merlin John (96), Douglas (89) og Maurice (86), alle med efternavn Dahlheimer.

Delvina så to av sine barn vel under torven før hun selv slo følge i mars 2002, 113 år gammel; Leon (74) i 1993 og Verna (83, gift McNeil) i 1995. Eldstedatter Florence Johnson døde i 2003, 92 år gammel. Irwins faster var 114 år da hun døde i 2008, mens mormoren ble innpå 101. Jau, her tales om en meget seiglivet slekt, og den som får leve vil se at de gode genene kommer til å overleve langt inn i fremtiden...

I dag kom sjokknyheten om at fylkeshomosjef Arve Andersen trekker seg fra sitt verv med umiddelbar virkning, efter meget møye og stort besvær fra hovedstadshold. Stavanger besitter (forutenom undertegnede, som dessverre ikke kan stille p.g.a. helseproblemer) i dag ingen som kan fylle Arves sko 100%, men det vites at herr Oldboy kommer på sommerferie om en måneds tid og i samarbeid med sitt harem av festløver i Murgaten kan sikker han få skikk på lokallaget utpå sensommeren. Man hever sin kaffekopp med 50/50 kaffe/hjemmebrent til en skål for forslaget!

Man har i dag vært på handletur i sentrum og har kost seg meget i butikker av alle slag. Jeg fikk kjøpt meg et par med nye sko og en solhatt, til bruk i hagen når det blir varmere i været. Akkurat nu - i skrivende stund - er det regnvær og slik har det vært denne uken, men det var faktisk oppholdsvær da jeg var i byen i eftermiddag. Jeg var også innom et konditori og kjøpte med meg hjem to stk. marsipankake. Det har ellers blitt en del lesing i romanen, som jeg nevnte i forrige innlegg, og man har støvsugd hele første etasje i dag og ellers syslet med litt sying.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter