lørdag 23. juli 2011

En tragedie har rammet Norge

Kjære lesere!

I likhet med de fleste av eder lesere ble man sjokkert i går aften da nyhetene om bombeeksplosjonen i hovedsstaden og skytingen på Utøya begynte å synke inn. Det skal være tre personer fra Rogaland AUF det ennu ikke er gjort rede for på Utøya, noe som kan tyde på at tragedien også har rammet vårt fylke. I skrivende stund er det bekreftet 84 døde på Utøya, mens det skal være 7 døde i hovedstaden. Man krysser fingrene for at ingen man kjenner har mistet noen nære i tragedien.

I.o.m. at det ikke sømmer seg med fest og moro så nært opptil en slik hendelse som den i går, bestemte man i samråd med resten av gjengen at gårsdagens kalas i villaen skulle avsluttes ved midnatt, uten påfølgende bytur. Bare Hildegunn og Jarlfrid valgte å reise ned til sentrum, mens Turid, naboen og undertegnede avsluttet sammenkomsten med svart kaffe og kake noget over midnatt.

Man anmoder HoT Open Mind om å tenne et lys i lokalet i aften til minne om de mange som måtte bøte med livet på østlandet i går og i natt. Forøvrig anmoder man godtfolk om å holde seg hjemme og følge med på nyhetssendingene utover dagen og aftenen i dag, i stedet for å herje som tullinger på et eller annet utested. Det finnes da vitterlig noget som kalles respekt for de døde og pårørende.

Amen!

Toril

2 kommentarer:

0ldboy sa...

Tiltredes!

Toril sa...

Forøvrig kan man lese denne øyenvitneskildringen fra Utøya, om man har nerver til den slags:

http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya

Site Meter