søndag 21. august 2011

Innendørs sysler på regnværsdag

God søndag eftermiddag!

I dag regner det en hel del utendørs. Av den grunn har jeg kun vært ute med søppelposen, og forøvrig har jeg oppholdt meg innendørs. Det har vært en lite begivenhetsrik dag, så langt. Vi spiste frokost ved 09-tiden. Jeg inntok en skive grovbrød med majones og sild på samt en loffskive med smør og bringebær. Drakk ellers en kopp kulturmelk samt en kopp svart kaffe til frokosten. Mor spiste en skive med loff og leverpostei, drakk en kopp melk og en kopp kaffe. Vi tok oss også hver vår gjende-kjeks til kaffekoppen. Anne-Grethe, min søster som bor på Klepp, telefonerte og talte noget med mor efter frokosten. Jeg tror de talte om at mor kanskje skal overnatte der en natt eller to snart.

Mens mor hørte på andakten i radioen tok jeg og ryddet og støvsugde litt her og der. Blant fangsten som forsvant inn i støvsugeren var en relativt stor edderkopp, som satt opp ned ved kjøkkenlampen. Jeg fikk også vasket inni kjøkkenbenken og kunne konstatere at matavfallsposen hadde lekket litt, noe som er ganske vanlig. De posene er ikke akkurat kvalitetsvare. Jeg vasket også kaffekjelen grundig. Det var visst på høy tid, da den var full av plakk og diverse rusk og rask. Jeg har ellers lest videre i romanen jeg holder på meg i dag og jeg har løst litt kryssord. En kjapp tur innom diverse fjernsynskanaler førte ikke til suksess, så jeg slo like så godt av igjen hele apparetet. Det er kjedsommelig med slike tunge regnværsdager, men det er lite å gjøre med det.

Noget efter klokken 13.30 laget jeg middagspai med blant annet kjøttdeig, sopp, purreløk og spinatrester. Den står nu til steking og både naboen og mor er informert om at det blir middag i villaen klokken 16.00. Man registrerer ellers at det nærer seg årets "Stavanger på skeivå", viss program man ennu ikke har satt seg inn i. Dog skal man i alle fall sørge for å få med seg den store festen, som pleier å gå av stabelen lørdagen mot slutten av denne festens uken. Tipper det blir hurlumhei i villaen den aftenen, ja. Det er jo så festlig med gjengen i hus!

I aften har jeg tenkt å vie en time eller to til å planlegge kommende ukes norskundervisning. Det var dagens korte dagbok. En god aften bedes!

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter