fredag 7. oktober 2011

Helg!!!

Endelig helg, kjære lesere!

Uken har forløpt relativt greit, selv om jeg har hatt mer enn nok å stå i med rent undervisningsmessig. Jeg oppdaget at jeg hadde glemt å fylle ut en rapport på tirsdag, rett efter at jeg hadde oppdaget at jeg hadde glemt å skrive en bestilling til rektor på noen lærer-bøker. Det ble således brått meget å henge fingrene i, fordi det også var seksjonsmøte og naturligvis vanlig undervisning denne dagen. Min søsters ektemann på Klepp hadde et hjerteinfarkt på onsdag og måtte hjerteopereres, men overlevde prosedyren og ventes hjem over helgen. Mor og jeg besøkte min søster i går og hun var ved godt mot, men hun finner sikkert også trøst i sin tro. Min søster er, som tidligere nevnt, adventist.

Det er iskald vind og røft bygevær i Stavanger i dag. I eftermiddag blåste det liten storm ut mot havet og i går kom en av de hardeste haglbygene jeg har opplevd de siste årene. Man kan trygt si at Norge er en motpol til syden i disse dager. (Tipper herren der nede i Thailand smiler bredt nu, ja.) I morgen er man invitert til Bitten i Sandnes. Man har planer om å ta drosje dit sammen med naboen. Kanskje også Hildegunn og Jarlfrid vil være med å spleise på skyssen. Jeg gleder meg til fest og moro, til alkohol og den gode samtale, men ikke minst skal det bli hyggelig å få litt luft under stakken igjen! Jeg regner med at Bitten planlegger å ha HoT Open Mind som endestasjon (eller i alle fall midtstasjon) for festlighetene. I skrivende stund sitter jeg faktisk og varmer opp til morgendagen med en kopp med tyrkisk pepper, såkalt "hotandsweet", og en sigarett.

P.g.a. den kalde vinden måtte jeg fyre opp i parafinkaminen i stuen ved 19-tiden. Forhåpentligvis begynner det å bli såpass varmt der inne nu at man kan ta med seg koppen med sterkere saker og sette seg inn der med en god bok. Det ble ikke et langt innlegg i dag, men det er langt nok.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter