torsdag 20. oktober 2011

Kort innlegg

God aften!

På lørdag avholdes det LLH-fest på De Røde Sjøhus for første gang på nærmere to år. Hvorledes det har seg at man nu har bestemt seg for å gå tilbake til den gamle festebulen ved kaien, hvor LLH hadde sine fester i omkring 5 år, vites ei, dog vites det at innehaverene bak HoT Open Mind er i harnisk over bestemmelsen. Den lærde quinde har fra sikre kilder at det nærmest er en isfront mellom deler av LLH-ledelsen for tiden (med Morten V. i spissen) og herrene Tomas og Hugo fra HoT Open Mind og Mami. Det er synd hvis det er personstridigheter som er årsaken til at De Røde Sjøhus nu plutselig er å foretrekke igjen, men for alt hva den lærde quinde vet kan det jo være gode grunner til at LLH vil holde drikkegilde der på lørdag. Hvorvidt dette er et unntak fra regelen eller om det røde bygget atter skal bli fast lokale for skeive fester, vil bare tiden vise. Dog sier jeg til eder i LLH-ledelsen at det neppe er til oss skeives fordel om HoT Open Mind skulle vise seg å forsvinne igjen. Personlig ser jeg ikke behovet for LLH-fester i gammeldags regi nu da man har disse flotte nye skeive utestedene for 18-åringer og oppover.

En ting som i alle fall er sikkert er at det blir sammenkomst i villaen fra klokken 20.30 av førstkommende lørdag. Dog har man kun invitert den faste gjengen, bestående av min skallede nabo, den frivole Hildegunn og hennes venninne Jarlfrid samt Turid med skinnjakken og grovvitsene. Jeg tror det holder med 5 beduggede personer, denne gangen, men jeg skal ikke være bastant på at ingen andre skal få lov til å komme. (Ta kontakt med Hildegunn om saken, hun som har fri denne uken.) Jeg antar at vi beveger oss mot De Røde Sjøhus ved midnatt, i.o.m. at det der fristes med gratis inngang. Dog burde man vel kanskje heller ha støttet den skeive nattklubben, men så var det dette med lærerlønninger og deltidsarbeid da... Man er ei en holden quinde.

Da jeg kom hjem fra dagens lærergjerning hadde mor et sørgebudskap å komme med. Mitt søskenbarn, Halvard Olsen, døde av hjertesvikt mens han satt i stolen sin i leiligheten sin i hovedstaden i formiddag. Han ble 64 år gammel og ble funnet død av sin hustru, Svanhild. Halvards mor var min fars søster. Det er en del hjerteproblematikk i den slekten, men det hjalp vel heller ikke at faren hans også kom fra en familie med dårlige gener. Han var bare 55 da han falt død om av hjerneblødning på 70-tallet.

Dette ble et kort innlegg, men det er alt jeg har tid til i aften.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter