søndag 13. november 2011

Brudulje på HoT Open Mind i natt

God søndag!

Jeg hadde egentlig tenkt å vente med neste innlegg i bloggen til i morgen, men efter en meget interessant og spennende telefonsamtale med frøken Hildegunn nu i eftermiddag simpelthen kan jeg ikke vente helt til i morgen med å informere eder lesere om nattens hendelser på byens skeive nattklubb. Hurra for folk som lager underholdning på byen!

Undertegnede slappet av hjemme i villaen sammen med den skallede i går aften, men Hildegunn og Jarlfrid var på sammenkomst hos Unni, og så på HoT Open Mind, via en snartur innom Mami. Jeg setter forøvrig meget pris på å få avlevert rapport, skriftlig eller muntlig, fra byens herjinger de gangene jeg selv har vært frahindret fra å delta, enten det er frivillig eller p.g.a. helseproblemer. I følge Hildegunn var det mange fulle folk på HoT Open Mind i natt, særlig var lokalet rikt på quinder i 30- og 40-års alderen, naturligvis til glede for eldre lesbiske quinder, selv om frøkenen fra Saxemarken riktignok foretrekker de mellom 18 og 26 år.

Blant de tilstedeværende (fritt efter Hildegunns hukommelse) bør følgende quinder nevnes; Bente, Heidi, Anki, Jarlfrid, Nina, Hildegunns fiende nummer en, Elisabeth, Elin, Margaret, Kari, Oddny, Unni, Janne og Sissel. De herrer Hildegunn vet navnet på, som hun observerte i lokalet og som bør nevnes er; naboens kamerater Hansemann, Frits og Einar, Thomas, Kristian, Steffen, Glen, Bjørn, Malvind, Arne Morten, Tommy, Anders og Anders, Alexander, Anfinn og Atle.

Et quindemenneske omkring de 30 år kastet opp inne på dametoalettet og laget et svare styr der inne, fortalte Hildegunn, men den hendelsen hadde lite eller ingenting overhodet med den påfølgende bruduljen å gjøre. Det som skjedde var at en homofil herremann i 40-års alderen og en lesbisk quinde og hennes venninne, begge rundt 30-35, havnet i håndgemeng med hverandre. Bråket startet i trappen og fortsatte innover gulvet i området rundt baren. Den homofile herremannen mente å ha blitt dyttet av den meget berusede lesbiske quinden, men det var nok et uhell, dog ville han hevne seg med et dytt tilbake og dermed kom venninnen den berusede quinden til unnsetning og skjelte og smelte som besatt mens hun delte ut både et og to slag. Akk, både herren og venninnen til den berusede ville slåss med hverandre, men Hildegunn og andre tilstedeværende gikk imellom og fikk skilt kamphanen og den røffe quinden. En quinde fra bak baren og en vakt kom snart til og det roet seg vel av seg selv, mente Hildegunn.

Hildegunn, som vanligvis kan snakke for seg - og vel så det, vet ikke hva noen av de tre involverte heter, men mener bestemt at herren tilhører kretsen rundt det såkalte sm-miljøet, hvis dette da fremdeles eksisterer, også tror hun at en eller begge quindene kommer fra Haugesund. Hvis noen skulle besitte informasjon om hvem de involverte er, så nøl ikke med å sende en hilsen på Facebook eller å skrive en diskret kommentar under dagboksinnlegget.

Her i villaen gikk det rolig for seg i går aften - med QuizDan og diverse andre familievennlige programmer på fjernsynet. Mor og naboen holdt meg med selskap i stuen og på bordet sto det en kanne med svart kaffe og et fat med tre forskjellige kakeslag. Naboen og jeg tok oss også en skvett av det sterke, men det ble bare to små glass med konjakk for mitt vedkommende. Vi kastet inn håndkleet ganske tidlig; mor ved 22.30-tiden, naboen og jeg en knapp times tid derefter. Dog sovnet jeg ikke før ved 01.00-tiden fordi jeg ble liggende å lese i en bok på sengekanten. "Jeg skal gjøre deg så levende" er Anne B. Ragdes nyeste roman, utgitt i høst, og handlingen er lagt til Trondheim på 1960-tallet. Jeg har forelsket meg i Anne og hennes mange festlige karakterer gjennom mang en roman. Jeg leste mellom 40 og 50 sider på sengen i går og har lest ytterligere 16 sider nu i eftermiddag. Vi møter flere spennende familier i romanen. Les den!

I dag har man slappet av og hygget seg innendørs med diverse sysler. Blant annet har jeg vært noget i telefonen og naboen har vært her på søndagsmiddag, bestående av medisterkaker med kokte mandelpoteter, hjemmelaget brun saus og surkål til. Tid til forberedelser i forkant av kommende skoleuke har det også blitt og man har mistet en boks med over 100 tegnestifter på gulvet, som måtte plukkes opp igjen. Jeg har vært en tur ute på altanen mot aftenen og sopt vekk alt løvet som lå der. Jeg kastet det i matavfallsdunken. Det er noget vemodig å tenke på at det kanskje er så meget som 5-6 måneder før man atter kan nyte solen og varmen ute på altanen - med hjemmebrent og kaffe i koppen.

I aften skal man sitte i stuen og hygge seg foran fjernsynsapparetet. Man har ennu ikke undersøkt om det er noe særlig å se på, men det skulle i alle fall gå en reprise på en dokumentar om en eller annen kinesisk førstedame på en av NRK-kanalene, mener jeg å huske. Naboen skal til Bjergstedparken ved 20-tiden - han ba meg nevne det - og forøvrig bedes eder en god aften!

Toril

2 kommentarer:

0ldboy sa...

Øystein er jo her i Thailand for tiden og følger ikke med på hva som skjer i utelivet i Stavanger, så derfor passer det helt utmerket å få denslags informasjon via Deres utmerkete dagbok - som jeg har hatt høytlesning fra i kveld. Dog er han glad han ikke var til stede, for han takler ikke helt sånne konflikter på tvers av kjønnene.

Toril sa...

Det gleder meg å høre at De har besøk av Øystein, som sikkert har det meget bedre hos Dem enn mellom to illsinte HoT Open Mind-gjester, i et forsøk på å skille dem fra hverandre.

Jeg har forøvrig også sendt Dem en melding på Facebook med sladder, som er unntatt offentligheten. Stikkord: Gruppesex.

Hils Øystein så meget fra Stavanger!

Site Meter