lørdag 19. november 2011

Cruisingen i Bjergstedparken under lupen

God lørdag!

Nu har Rogalands Avis fått tips om usømmelig oppførsel i Bjergstedparken og har laget sak om det, både i papirutgaven og i nettutgaven: http://www.rogalandsavis.no/nyheter/article5813942.ece

At avdankede herremenn 40+ og ++ er så grisete og udannede at de kaster fra seg brukte kondomer i en park, hvor det ferdes turgåere og barn, er intet mindre enn skammelig! Jeg blir rett og slett flau på oss skeives vegne når jeg leser om slik elendighet. Det er bare to dager siden jeg selv tok for meg cruising og kjønnssykdommer i et blogginnlegg, og nu kommer det altså en tirade om dette høyst lugubere fenomenet også i byens hovedavis. Det er så sin sak at skjulte menn (med intetanende og uskyldige hustruer hjemme, som er ille nok i seg selv) onanerer seg selv og andre menn efter mørkets frembrudd, dog er det en ganske annen sak å kaste rundt seg med brukte kondomer i en offentlig park.

At den gjengse 20-årige homofile gutten opptrår mer dannet og miljøvennlig enn den gjengse 50-årige homofile og bifile herremannen, skremmer meg noget. Man burde kunne forvente at gamle griser rydder opp efter seg. Og ja, såpass kjenner man til dette med cruising, efter i en årrekke å ha vært god venninne med en nu 66-årig herremann som selv bedriver med den slags, at man vet at det ikke er ungdommen som vanker i parken. Uansett om man er 18 eller 60 så rydder man opp efter seg når man først har bedrevet med sexuelle aktiviteter i en offentlig park.

Mitt råd til kommunen er som følger: 1) Belys hele parken og 2) Sørg for at natteravner eller onkel politi patruljerer innom i nu og ne, efter mørkets frembrudd.

God natt, kjære venner!

Ps: Et innlegg fra livet i villaen kommer i morgen.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter