torsdag 17. november 2011

Kjønnssykdommer setter virile quinder og avdankede herremenn ut av spill

Godtfolk!

Advarsel: Dagens innlegg handler om kjønnssykdommer, sex og annen djevelskap, som ikke egner seg for sarte lesere!

Som overskriften antyder må man i dag vie noget tid til det triste faktum at kjønnssykdommer er og blir et problem i vårt skeive miljø. At det også rammer heterofile, vites, men det er dessverre flere skeive som får en eller annen kjønnssykdom enn den gjengse menigmann i gaten ellers. Hvorvidt dette skyldes at homofile (og dels lesbiske) har mer sex enn heterofile eller om de skeive bare gir blanke i å bruke beskyttelse, skal jeg ikke ta stilling til. Dog er det et faktum - ærede uforsiktige lesere - at det florerer med pest og kolera i det skeive miljøet, i alle fall i form av kjønnssykdommer.

Naboens kamerat Frits går for tiden på antibiotika for å få bukt med en gonoré-infeksjon, som hans fastlege påviste at han hadde da han var på legevisitt sist uke. I følge naboen har Frits klådd seg i skrittet i ukesvis, men ille ble det først for en knappe to ukers tid siden. Frits beskrev elendigheten som "å tisse nåler med mothake". Min meget frivole og virile venninne, Hildegunn, har også havnet i uføret og har fått klamydia. Hun fikk telefon fra legen i dag om at hun hadde avlagt positiv urinprøve da hun var innom og urinerte på mandag. Selv mener hun at hun sikkert har blitt smittet da hun under en gruppesex-session i september delte både dildo, fittepumpe og strap-on med tre andre virile quinder, inkludert en røff fistekvinne fra Sauda-traktene. Akk, slik en elendighet de skal oppleve de som har et aktivt sexliv.

Frits mener han har fått elendigheten under et av sine mange besøk i Bjergstedparken, hvor han visstnok både herjer med yngre selv og lar ungdommen penetrere han - uten kondom. Forutenom et klamydia-tilfelle i 1994 påstår Frits han har vært smittefri i alle år, til tross for at han av prinsipp ikke benytter seg av kondom. Både Frits og min skallede nabo er faste "gjester" i denne hersens parken i sene aftenstimer. Efter mørkets frembrudd vanker både gifte menn, skjulte unggutter og andre spenningssøkende i denne parken, på jakt efter spenning i form av runking, oralsex, analsex eller rett og slett for å bivåne andre som herjer som ville dyr. Jeg har alltid rådet mine homofile bekjentskaper til å unngå å få utløp for sine drifter på slike lugubere steder, men akk, som så ofte når man taler om edruskap innen sex så taler man for døve ører når tilhørerene er avdankede menn. Naboen har også pådratt seg elendighet av anonyme herremenn i denne parken, blant annet fikk han flatlus i 2010.

Hiv er naturligvis den skumleste kjønnssykdommen man kan pådra seg. Blir ikke hiv behandlet vil den over tid utvikle seg til aids, som er en nærmest dødelig tilstand. Hiv i seg selv er dog temmelig ufarlig så lenge man får medisiner og behandling for virusinfeksjonen av skolerte på området. Hiv er rett og slett et virus, som forsøker å ødelegge kroppens forsvarsmekanismer. Hiv smitter ikke lett, men har man ubeskyttet analsex med en som har viruset eller inntar litervis med sædveske fra en som er smittet, vil det alltid være en viss mulighet for smitte. Hiv smitter også via blod, så man bør ikke leke vampyr med en som er smittet. Det som er med gonoré og klamydia er at man ikke dør av den slags, men man kan bli steril og man kan få meget ubehageligheter over tid. Ved unormal kløe nedentil og utflod bør nok lege telefoneres. Syfilis er en annen kjønnssykdom som er noget mer overrepresentert blant homofile enn hos heterofile. Går man årevis uten å få behandling mot syfilis kan man bli sinnsyk. Har jeg klart å skremme dere til fornuft, nu?

I.o.m. at to av mine bekjentskaper har havnet i uføret nærmest samtidig (dog uavhengig av hverandre) passet det seg med et moralistisk og informerende innlegg i dag, synes jeg. Jeg har absolutt respekt for folk som velger å delta på gangbang-sammenkomster eller som tar seg en tur til Ullandhaugtårnet for å jakte, selv om de lar kondomene ligge igjen hjemme, men skal man imponere meg til det ytterste (gjennom dannelse og intelligens) opptrår man sådan at man unngår medisinering fra legehold.

Følgende steder benyttes til cruising/tilfeldig sex i Stavanger og omegn:
- Bjergstedparken
- Ulsnesskogen
- Ullandhaugtårnet
- Orrestranden
- Jernbanetoalettene
- Kinotoalettene
- Strandkaien
- Mami
- HoT Open Mind

Bruk fornuften, godtfolk, og lykke til i jakten!

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter