mandag 5. desember 2011

Elendig helsetilstand i dag

Lesere!

Det blir ingen lang dagbok i dag, ei heller særlig interessant. Man har vært plaget av hodepine, giktsmerter og generell fyllesyke i dag. Så ærlig tror jeg man skal være at man kan gi helgens utskeielser skylden for dagens varierende helse. Ei heller fikk jeg hvilt skikkelig ut i går p.g.a. kakebakst og royal visitt med påfølgende middag hos min kollega, således hadde jeg nok med meg et underskudd på søvn inn i klasserommet nu i dag. Mandager er aldri harde dager for mitt vedkommende, rent timetall-messig. En ordinær time og en vikartime samt noget tid på arbeidsrommet og vips så var arbeidsdagen over, heldigvis. Når man ikke er ved fullgod helse, derimot, blir det straks blåmandag og alt går tyngre...

På middagsmenyen sto det fiskepinner med kokte poteter og noget smeltet smør i dag. Egentlig skulle jeg innom Prix for å handle litt på hjemveien, men siden jeg var noget redusert ble ikke noe av. Faktisk er jeg hakket bedre og mindre sliten nu enn det jeg var for 5 timer siden, men jeg har dog bestemt meg for å finne ensomheten i dobbeltsengen ved 21.30-tiden, efter å ha fått med meg en Ronald Reagan-dokumentar på Nrk2.

Det har snødd, haglet og sluddet en hel del i løpet av dagen. I morges var det tidvis trafikkaos både her og der, blant annet sto trafikken temmelig stille i rundkjøringen ved Prix-butikken på Kampen. I eftermiddag kom det mer nedbør, men jeg kom meg hjem før rush-trafikken satte inn, så det gikk greit. Undervisningsinspektøren falt og slo seg på trammen hjemme hos seg selv i morges fordi hun ikke var klar over at det var så glatt. Hun mistet alt hun hadde i hendene og ble liggende med store smerter, refererte hun. Hun kom i alle fall på jobb, så det kan ikke ha vært så aller verst ille, men en god historie fikk hun da ut av det. I skrivende stund viser gradestokken -0,5 grader, så at vinteren har kommet hersker det ingen tvil om.

Nu skal man løse kryssord og nyte en kopp svart kaffe samt noen biter med kokesjokolade.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter