mandag 6. februar 2012

Kort rapport fra dagen!

God aften!

I dag hadde man kun en undervisningstime i norsk, møtte heller ikke på post før ved 10-tiden og hadde generelt sett en bedagelig arbeidsdag. Det ble meget tid til å høre nytt fra mine kolleger i dag. Reidun på 57 fortalte at hennes mor på 94 år ligger på det siste på sykehuset med kreft i lungene. Hun fortalte at faren døde av den samme sykdommen da han var 83. Min kollega Ingeborg - hun snart 70 år(!) - fortalte at hun talte med prinsesse Irene på telefonen på søndag. De to hadde visstnok en meningsfylt samtale om alt fra kunst og kultur til planlegging av neste gang de skal treffes. Min skallede nabo hadde også nytt å berette. At han i det hele tatt kom på jobb i dag overrasket meg noget, med tanke på at han var ganske så plaget med urinsyregikt mot slutten av uken, dog møtte han altså opp.

Naboen fortalte meg at han har brukt timesvis på internett i helgen for å finne seg noget lammekjøtt å leke med. Sent i går aften lyktes han med å gjøre en avtale med en "ladyboy" omkring de 20 år, som visstnok skal komme på diskret besøk til han nu i aften. Hvem vet, kanskje er det full rulle hos den skallede nu i skrivende stund. Håper dog han har husket på å informere hin om å holde betryggende avstand til storetærne under akten. Man ønsker jo å se han på arbeid i morgen. Denne "ladyboyen", hva det nu engang ligger i det begrepet (transe? - Oldboy, vet De noget om saken?), skal visstnok ha tilbydd sine tjenester på gaysiren, altså jeg vet ikke om det er penger involvert, det er vel tvilsomt, men tjenester av et eller annet slaget har hin i alle fall tilbydd. I følge den skallede, som lot til å glede seg stort til i aften, skal vedkommende komme fra Asia et eller annet sted. Skål!

Her i villaen kommer det ingen på døren i aften. Efter at middagsmaten var vel inntatt har man slappet av foran fjernsynet med en god bok og dagens aviser. Riktignok måtte jeg ut en 20 minutters tid for å måke snø og for å kaste på salt utenfor trammen, men det er også det eneste fornuftige som har skjedd i aften. Det er i skrivende stund to varmegrader utendørs og meget glatt. Det sto forresten pannekaker med flesk til på menyen i dag. Nu er det straks tid for knekkebrød med sild og brunost - ikke på samme knekkebrød, altså - og til det tenkte jeg å bevilge meg en kopp med kakao.

Toril

2 kommentarer:

0ldboy sa...

I thailand er en ladyboy (kathoey) en person i en mannskropp som klær seg som kvinne og opptrer som en kvinne. Noen går til det skritt å operere bort kjønnsdelene og sette inn silikonbryster, samt gå på hormonkurer for mest mulig å omdanne seg til kvinne. De fleste er imidlertid "menn i kvinneklær". De har til dels dårlig rykte i Pattaya, det sies at det er de som står bak mest av lommetyverier og nasking på stranden, samt neddoping og derav følgende robbing av turister, men ikke vet jeg. Jeg kjenner mange ladyboys, det er utrolig mange av dem her i landet. Det arrangeres skjønnhetskonkurranser, også internasjonalt, der Miss Tiffany World er den største. Størsteparten av de som opptrer i de store populære cabaretshowene i Bangkok og Phuket er ladyboys.

Ladyboys har til dels hatt problemer med å få seg ordinære jobber og har derfor havnet i prostitusjon. Man ser en bedring i dette nå, da kjeder som 7-eleven, The Pizza Hut osv, samt enkelte andre forretninger i større grad ansetter ladyboys (og homofile). Til og med som flyvertinner har de fått innpass.

Mange tror at alle ladyboys er passiv/bottom når det gjelder sex, men det er så absolutt ikke tilfelle, selv om flertallet av dem muligens er det.

Og dette var dagens avhandling fra Smilets Land.

Toril sa...

Fantastisk å bli oppdatert av en ekspert med lang fartstid i Thailand. Toril

Site Meter