tirsdag 7. februar 2012

Venstre i sjokk!

Dette er en trist aften for Venstre, ærede lesere:
http://www.aftenbladet.no/nyheter/politikk/Solum-Larsen-siktet-for-voldtekt-2927252.html
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10078043

Herr Per A. Thorbjørnsen, gruppeleder for Venstres bystyregruppe i Stavanger, kunngjorde nu i aften at Venstre-nestleder Helge Solum Larsen (43) fra Stavanger er innlagt på sykehus og politianmeldt av en 17 år gammel jente for voldtekt i helgen. Voldtekten skal ha skjedd under Rogaland Venstres årsmøte i Suldal i helgen. Solum Larsen skal ha trukket seg fra alle verv i partiet og skal være ved dårlig forfatning, opplyses det fra sikre kilder.

Venstre-leder, Trine Skei Grande, ble varslet om det inntrufne allerede søndag, av en tillitsvalgt fra Rogaland Venstre. Helge Solum Larsen har vært nestleder i Venstre siden 2010, og har siden 1991 sittet i bystyret i Stavanger. "Han erkjenner at de har hatt sex, men ikke at det er voldtekt. Jenta er helt tydelig på at dette er voldtekt", sier Thorbjørnsen, som nærmer seg stygt de 60 år.

Min gamle mor er i sjokk og sorg efter at hun ble gjort kjent med nyheten av den lærde quinde nu i aften. Man har i efterkant hatt en lang samtale på kammerset om Venstre, politikk generelt, om min morfar og om all den elendighet som vederfares mange politiske kretser for tiden. Min morfar var ihuga Venstre-mann i Skien og mor har i alle år stemt på partiet her i Stavanger. Det er naturlig at hun blir noget dårlig av en slik nyhet.

Vennligst ingen kondolanser

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter