søndag 15. juli 2012

105-åring, skrantende prinsesse, kalas, bytur, viril quinde og dagen derpå

Kjære lesere!

105 år gamle Carl Wilhelm Falck er fremdeles i full vigør, j.m.f. en artikkel med videoklipp jeg kom over sent i går aften: http://tb.no/nyheter/105-aring-ville-se-osebergskipet-1.7397484

Man har undersøkt litt og det viser seg at nevnte herre er Norges nulevende nesteldste mann, kun slått av en noen måneder eldre herremann ved navn Birger Nikolai Synsvoll. Herr Falck er sønn av Carl Falck, som var bokhandler og ble 71 år gammel og Laura, født Fagelund, som var 92 år gammel da hun døde i 1967. Hans hustru, født Marie von Tangen Lampe, døde i 2010, 92 år gammel. Hennes foreldre igjen døde begge mot slutten av 1970-tallet da de var i midten av 80-års alderen. En seiglivet familie, med andre ord.

Tidligere i uken skrev man om dødsfallet til Jarlfrids nevø samt om dødsfallet til min søsters svigerinne og min søsters alvorlig syke svigermor. Akk og ve, slik en elendighet. Fredag formiddag ble man nemlig informert om mer død og tragedie. Mors kusine, 97 år gamle Nelly Maria Borolidt, døde på Stavanger Universitetssykehus mandag eftermiddag, efter å ha blitt rammet av sitt fjerde hjerteinfarkt. Til tross for sin høye alder var Nelly hjemmeværende like inn til samme dag som hun ble syk. Sist hun hadde hjerteinfarkt - i april - ble hun utskrevet efter 6 dager på sykehuset og kom hjem til egen stue, i stedet for å bli plassert på et sykehjem for å dø. Nellys far var Jørgen Zachariassen (1885-1967), min morfars bror, mens moren het Maria Hatleskog som pike, men hun døde ung, lenge før jeg kom til verden. Jeg tror avdøde arvet sin sterke helse efter sin mormor. I alle fall husker jeg så vidt denne mormoren, som var 90 år gammel da hun døde på 1950-tallet.

I dag har man undersøkt litt omkring dronning Sonjas kalas i anledning 75-årsdagen sist uke. Man har nu fått bekreftet fra sikre kilder at prinsesse Ragnhild, fru Lorentzen (82), altså kongens eldste søster, ikke var tilstede ved kalaset. Det er en kjent norsk hoffreporter som bekreftet dette ovenfor bloggens O' store forfatterinde. Den lærde quinde telefonerte i dag slottet personlig for å få greie på årsaken til frafallet, men påtraff bare en temmelig lite snakkesalig quinde, som virket både snerpete og bitter på en og samme gang. Jeg presset på for å for informasjon, løy sågar på meg å være hoffreporter selv, dog, hva gjør man vel ikke for nytt om de kongelige! Til slutt fikk jeg ut av henne at prinsessen visstnok var "forhindret fra å delta", som man antar bare er en penere måte å si at helsen er så som så. Trolig er helsetilstanden til vår alles kjære "grandtantewhiskyprinsesse" såpass redusert nu at hun muligens aldri vil kunne klare å sette sin fot på norsk jord igjen. 82-åringen lider både av røykhoste, åreforkalkning, giktbruddenhet og en bitterhet det neppe finnes sidestykke til. Den lærde quinde, som tidvis vanker i kongelige kretser selv, har helt siden i vinter hørt rykter om at både prinsessen og hennes 89 år gamle ektemann nu om dagen skal ha mer enn nok med å komme seg ut av sengen på morgenkvisten der nede i Brasil.

I går aften hadde man åpen villa her i Torfæusgaten og følgende deltok; Hildegunn, Turid, Bitten, Anki, Nina, min skallede nabo og undertegnede. Herrene Thomas (Over there), Ivar (Oldboy) og Einar (naboens gode kamerat), som alle har antydet at det kunne vært hyggelig å beære villaen med sitt nærvær ved en eller annen anledning, meldte alle avbud. Einar fant på å holde drikkegilde i egen leilighet, til tross for at også Frits skulle ha folk hos seg, mens Thomas ikke lot høre fra seg, trolig i frykt for at han ville utvikle nok et anfall av støvallergi hvis han kom innenfor dørstokken. Oldboy ville ta det rolig i natt, ei heller vet han hvor villaen ligger, påstår han. At villaen er lokalisert på vestsiden av gravlunden, i første gate, har jeg gjentatt før. Skål for det! Sannheten er nok heller den at opptil flere skeive herrer tok seg en dram eller 10 for meget natt til lørdag. Det var i alle fall det Hugo fra HoT informerte den skallede om nu i natt. Hvorvidt herren i Murgaten var involvert, vites ei, men Hugo hadde i alle fall nevnt at både Ivar Andre, Glen og Hansemann hadde inntatt sterkere saker denne natten. Ryktene går og skål for det!

Man la ikke i hop i villaen i går aften heller, tvert i mot. Selv inntok man 5 eller 6 kopper 50/50 kaffe/hjemmebrent og en kopp eggelikør, mens Hildegunn gjorde kål på nesten en hel kasse med pils, riktignok godt hjulpet av Bitten og Turid, som også fikk lov å forsyne seg fra kassen. Jeg telefonerte forøvrig Hildegunn nu i dag og ba henne komme og hente hjem ølkassene sine. Nu står det intet mindre enn 4 tomme ølkasser her i gangen. Hildegunn kunne ikke komme i dag, grunnet at datteren er ventet på middag, men hun lovet å komme i morgen den dag. Anki og Nina og forsåvidt også Turid holdt seg til rom og cola i går aften samt noget søtere saker. Bitten hadde med seg rødvin, men forsynte seg, som sagt, også fra ølkassen. Min skallede nabo drikker alltid konjakk, så den saken er grei. Han bryr seg aldri om at konjakk fører til urinsyregikt og det holder jeg med han i. Syk kan man bli av alt man har i seg og man lever bare en gang. Bank i bordet!

Det ble meget festlig og god stemning i villaen. Spesielt var Nina i usedvanlig godt humør nu i natt, nesten like vill som Hildegunn, men bare Hildegunn dro frem en strap-on for å høre hva vi quindene hadde å si om dette nyeste kjøpet. Jeg må si jeg ble prektig imponert over at noen er villige til å bruke 400 kroner på en strap-on, men nu skal det dog sies at Hildegunn legger sin sjel i å ha lesbemiljøets flotteste samling av strap-ons, dildoer (både med og uten sugekopp) og såkalte kinesiske vaginakuler. Hildegunn har til og med kjøpt inn kusk-pisk og håndjern, i tilfelle hun skulle komme til å skyte gullfuglen en vakker dag og få med seg hjem en kinky jente med sansen for røffere saker. Av annet utstyr Hildegunn besitter i sin samling, som man har hatt den tvilsomme æren av å få beskue på et eller annet kalas opp igjennom historien, kan nevnes klitorisvibrator, sex-huske, klesklyper (til bruk på hengejurene) samt sveivedildo. Dog må her understrekes at undertegnede verken har tyvlånt fra samlingen eller sett utstyret demonstrert i praksis.

Grove vitser, musikk i bakgrunnen, baksnakking, dram og herjing kan sies å være stikkord som beskriver godt gårsdagens kalas her i villaen. De som kommer hit for å gjeste min ringe villa går aldri herfra og er tørste i alle fall, ei heller har jeg opplevd at noen som har vært her ikke vil komme tilbake. Som regel er det mange som ønsker å beære villaen med sitt nærvær, men man må ha visse standarer og kan ikke slippe inn hvem som helst fra gaten. Jeg husker tilbake i 2001 eller 2002. Den gangen hadde jeg åpen villa og fikk inn både heterofile herremenn, som håpet på å omvende oss lesbene, og folk som satt og sniffet kokain. Huff, den gangen måtte jeg til slutt få naboen og en kamerat av han til å rydde opp, men spetakkelet utkastingen førte med seg gjorde at naboer telefonerte onkel politi og det ble ytterligere huskestue, før det roet seg igjen. Den gangen lærte jeg at kun innvidde får lov til å komme hit. Man kan ikke ha hva som helst rekende rundt inne her. Tross alt har prinsesse Irene satt sine bein her inne, så det så.

Ved 23.40-tiden spaserte vi nedover mot sentrum og rakk (for en gangs skyld!) så vidt å komme oss innenfor døren på HoT Open Mind før man begynte å ta betaling der. Det sto en meget hyggelig og flott jente omkring de 30 år i døren. Hun både smilte og hilste på oss da vi ankom og hadde jeg ikke vært såpass dannet av natur så hadde jeg gått rett bort til henne og gitt henne et kyss på munnen, for det hadde hun fortjent. Ikke bare hadde hun et flott utseende, hun passet også på ølglasset mitt en gang jeg skulle utenfor for å røyke rød mikstur. Det er bare så synd at slike yndige jenter ikke akkurat dominerer blant skinnjakkene i miljøet vårt...

For en gangs skyld var det mange kjente i lokalet. Av quinder man enten påtraff og hilste på eller bare observerte kan nevnes; Heidi, Elisabeth, Elin, Janne, Unni, June, Emma, Michalle, Judith og Sissel. Av herremenn i alle aldre kan nevnes; Glen, Hansemann, Frits, Eirik, Knut, Jørgen, Steffen, Marius, Ole, Simen, Morten, Tomas, Hugo, Kristian, Tommy og Reidar. Og i tillegg sånn ca 100 personer til. Det var folksomt i lokalet i går, både inne på dansegulvet (hvor Hildegunn forsvant), ved barområdet og rundt bordene. En ung herremann ved navn Raymond ble så full at han måtte bæres ut av vaktene og en illsint quinde ved navn Kristine, Kristina eller noe sånt måtte tas hånd om av vaktene efter at dette June-quindemennesket kastet vann eller alkohol på henne. Akk og ve, så meget oppstyr disse kvasi-lesbiske quindene alltid skal stelle til. Forøvrig forløp natten uten bråk og spetakkel, til tross for at det krydde med tiggere, horer og andre taskenspillere i gaten utenfor HoT Open Mind.

Selv inntok jeg 3 glass med øl samt en kopp med kaffe under mitt besøk på etablissementet i natt. I tillegg var jeg vel utendørs for å røyke 3 eller 4 ganger og hver eneste gang kom disse hersens roseselgerene bort til meg for å plage meg. At det går an å være så irriterende! Jeg var temmelig full i natt, såpass ærlig skal jeg være, men heldigvis for eder ærede lesere så husker jeg nesten alt som skjedde under festlighetene og kan således referere fra hendelsene. På et eller annet stadium av natten talte man med en hyggelig quinde som ryddet bordene i lokalet og det viste seg at hun er søsteren til den ene halvparten av innehaverene, nemlig Tomas, som man tror er fra Portugal. (Ingen later til å være sikre på hvor verken Hugo eller Thomas opprinnelig kommer fra.) Tom, som er vel gift med Oldboys kamerat Ivar Andre, glimret med sitt fravær i natt, men til gjengjeld var det mange thaigutter blant gjestene. Både Hans og Hansemann presenterte stolt sine thaigutter for andre mer eller mindre virile herremenn. Jeg så at naboen var meget interessert i den 22 år gamle thaigutten som Hansemann hadde på besøk fra Thailand, men thaigutten til Hans får han i alle fall ikke tak i. De er nemlig godt gifte, noe Hansemann ennu ikke har planer om å finne på. Jeg overhørte at Frits og naboen fantaserte om å ta seg en heisatur ned til Thailand, men kjenner jeg naboen rett blir det nok med fantaseringen. En herremann i hans alder og med podagra attpåtil har intet og atter intet å gjøre langt vekk fra hjemmets lune rede. Det mener nu engang jeg.

En annen ting naboen og Frits og delvis også Hansemann talte om på HoT Open Mind nu i natt var dette håpløse sauna-prosjektet de prøver på å få realisert her i Stavanger. De har lett efter passende lokaler i ukesvis nu, men har intet funnet, så i går prøvde de atter å få med seg Hugo på laget, men man så at han bare ristet på hodet og ba de ta med seg ideen sin et annet sted. Vi i "Bjergstedparkens allianse" støtter forslaget om egen sauna for Stavanger, dog vites det at Ottar er meget imot. Ligger her an til krig? Anki og Nina ble sittende ved et bord sammen med Heidi og noen yngre lesber, så naboen, Frits, Turid og jeg ble sittende alene ved vårt bord. Bitten lot til å være meget opptatt med en eldre herremann ute på dansegulvet og til slutt forsvant de visst inn på toalettet - begge to...

Ved 02.45-tiden kom Hildegunn heseblesende bort til bordet vårt og kunngjorde at alle som en var invitert på nashspiel i Brønngaten, og det er jo rett nedi nabolaget her. Hun hadde nemlig funnet seg en viril ungjente på 26 år ved navn Lill, som mente å vite at romvenninnen hennes ikke ville ha noe imot at det kom nattlige gjester. Således havnet både naboen, Frits, Turid, Hildegunn og undertegnede på nashspiel - i tillegg til følgende 5 personer; Lill, hennes romvenninne (viss navn har gått i glemmeboken), Steffen, Tommy og en frodig jente omkring de 25-30 år. Himmel og hav til merkelig blanding av folk, altså. En eldre herremann, som skal ha vært onkelen til romveninnen, kom også innom, men han tok seg bare noget røyk også forsvant han igjen. Kanskje bor han i samme hus? Ikke vet jeg, det var i alle fall en snodig herremann. Han hadde bare på seg morgenkåpe og tøfler og hadde den styggeste barten jeg har sett på aldri så lenge. Fysj. Hildegunn fikk i alle fall det hun håpet på, hun ble nemlig invitert til å overnatte til neste dag, men vi andre måtte pent gå hjem ved 05-tiden.

At nashspielet ikke varte i det uendelige var i grunnen helt greit. Naboen var bare opptatt av å prøve å få Steffen eller Tommy på kroken, men det gikk naturligvis dårlig. Hun som hadde mer fett på skrotten enn hva som godt kunne være satt bare rolig og sa ikke et eneste ord, ei heller var det drikkevarer å få, så det var i grunnen et begredelig opplegg. Tommy og Steffen er alltid hyggelige, dog meget unge og lett bytte for eldre herremenn. Turid og jeg satt for det meste og talte med de unge herrene eller tisket og hvisket om Hildegunn og Lill, som vi observerte at koste seg temmelig heftig borte i sofaen. Jeg så at Hildegunn hadde hånden sin under skjørtet på Lill mer enn en gang og da Turid efterhvert fikk med seg det samme klarte vi nesten ikke å holde latteren innenfor leppene våre, men det gikk så vidt. Vel hjemme i egen villa stekte jeg opp medisterkaker og egg og serverte naboen, Turid og meg selv et kongelig måltid med h-melk til, før vi så gikk hver til vårt.

I dag sto jeg opp og dekket på til frokost omkring klokken 10.30, som slettes ikke var verst sent med tanke på at klokken var 06.00 før man kom seg til ro... Helsen og formen har vært så som så i dag, men efter at jeg inntok en ibux, en link og et glass med kulturmelk tidlig på eftermiddagen ble tilstanden noget bedre. Til frokost spiste jeg to knekkebrød med smøreost. Efter kulturmelken inntok jeg ingenting før middagen klokken 15.30, som besto av stekte egg og stekte medisterkaker på brødskiver, altså det samme som man inntok som nattmat. Til middagen drakk jeg h-melk samt noget vann. Der har ellers skjedd fint lite i dag. Man har vært litt på Facebook og observert hva kjente og ukjente har fart med i natt. Man har også lest litt og tittet litt på fjernsynet. Akkurat da jeg skulle innta en kopp svart kaffe nu i eftermiddag begynte det en episode av en tegnefilmserie som heter "Simpsons" og selv om jeg aldri har sett på dette før kunne jeg ikke annet enn å humre for meg selv. Hvor tar man all galskapen fra?

Mens jeg satt og skrev i bloggen nu ved 18.40-tiden telefonerte Hildegunn for å informere om at hun herved hadde nedlagt jente nummer 50 i sitt liv og mente at dette må vi feire neste helg. Stakkars Lill, tenker nu engang jeg, som bare ble et nummer i rekken og det allerede dagen derpå. Dog skrøt Hildegunn meget av sengevalsen, men detaljene egner seg ikke for min ringe blogg. At en 54-åring klarer å få med seg ungjenter i utide, er for meg uforståelig. Riktig nok er nevnte quinde 10-11 år yngre enn undertegnede og langt mer pågående, men det er nu engang rart uansett, synes jeg. For all del, man er ikke misunnelig og unner så absolutt andre alt godt i sengen, men sømmelighet er da vitterlig en dyd. Eller?

I aften skal man hygge seg med nyheter, Miss Marple og David Attenborough. Samt naturligvis noget kaffe og kaker.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter