søndag 8. juli 2012

Stiftelsesmøte for "Bjergstedparkens allianse"

Godtfolk!

Fredagens planlagte bytur ble avlyst grunnet at man i stedet valgte å holde stiftelsesmøte for den nyopprettede "Bjergstedparkens allianse", viss formål er å holde Bjergstedparken ren og fri for lugubere aktiviteter, utført av homofile, bifile og gifte herremenn. Det er en skam at ingenting har blitt gjort for å stoppe den skammelige oppførselen til enkelte mer eller mindre skjulte homofile- og bifile herremenn her i byen. I en årrekke har man holdt på med lugubre aktiviteter i Bjergstedparken, i Lendeparken og ved Ullandhaugtårnet, men nu skal det altså bli en slutt på dette tullet, en gang for alle. Jeg sendte ut følgende bulletin på Facebook nu i helgen og har allerede fått meget respons:

"Under gårsdagens utagerende kalas i villaen ble "Bjergstedparkens allianse" offisielt stiftet. Det er en uoffisiell og høyst privat allianse, viss høyeste formål er å holde Bjergstedparken ren og fri for
1) Gamle griser
2) Udannede herremenn ellers
3) Luguberhet og
4) Fantpakk

Man stemte for å tillate bruk av pisk, pekestokk o.l. i situasjoner der tilsnakk ikke er nok. Man stemte også for snarest å gå til innkjøp av en kraftig lommelykt, til bruk når høstmørket faller på. Naboen stemte blankt.

Alliansen består foreløpig av følgende: Toril (leder), Hildegunn (patruljeansvarlig) og Turid (aktivt medlem).

Uanmeldt patruljering, offentliggjøring av parkgjengere, diverse propaganda, marsj i byen, fotografering og hyppig bruk av blogg og Facebook vil være blant virkemidlene man kommer til å benytte seg av.

Ingen nåde vil bli vist.

Enhver sammenligning med Ottar-quindene frabes. På forhånd takk."


Man har allerede fått positiv respons på dannelsen av interesse-alliansen, blant annet fra et bystyremedlem. LLH er som vanlig tause. Der i gården dreier det meste seg om innkjøp av kaffeposer til neste møte, planlegging av Stavanger på skeivå og telling av medlemmer. Å gripe fatt i et alvorlig problem, som er høyst aktuelt for en organisasjon som LLH, later til å være mindre viktig. Problemet i Bjergstedparken (og forsåvidt også i Lendeparken, ved Ullandhaugtårnet og ute ved Orrestranden) er at kåte mannfolk lar sine bukser falle der, til tross for at folk går tur i disse områdene. Mang en gang har uskyldig ungdom eller sarte enker gått på virile mannfolk mens de har utført usømmeligheter i Bjergstedparken. Nu har også horene begynt å herje vilt her i byen, spesielt i Lendeparken, mens bifile og homofile herrer i fleng bedrar sine uskyldige koner med både andre mannfolk og horer i nevnte parker. Det hele er skammelig.

Det som gjør saken ytterligere verre er at onkel politi gjør lite eller ingenting i forhold til problemet rundt cruising, utroskap og hor her i vår ringe by. At man må ta saken i egne hender, til tross for at byen har et såkalt ordenskorps, er ikke Stavanger verdig, men vit det, ærede lesere, at nu bliver her spetakkel! Virile herremenn som lusker rundt i Bjergstedparken efter mørkets frembrudd, kun for å dra ned buksen for å utføre lugubre handlinger, er herved fritt vilt. "Bjergstedparkens allianse" kommer ikke til å være nådig i sin kamp mot usømmelighet, utroskap og annen oppførsel, som ikke sømmer seg i en offentlig park, som f.eks. forsøpling. Det skal med rette sies at det er på overtid og vel så det at herjingene i Bjergstedparken nu blir tatt tak i. Bank i bordet for det!

Selv om vi holdt stiftelsesmøte i går aften ble det også meget drikking og moro. Det kunne naturligvis ikke avlyses. Hildegunn hadde med seg 11 flasker med øl, naboen medbrakte en flaske konjakk, mens Turid og Elisabeth hadde med seg litt forskjellig, blant annet både likør og rusbrus. Vi hygget oss med god musikk i bakgrunnen, baktalte ikke-tilstedeværende lesber, spilte poker og lo av Turids mange grove vitser, som hun denne gangen serverte fra en britisk eller amerikansk vitsebok. Undertegnede inntok 4 kopper 50/50 kaffe/hjemmebrent samt 4-5 glass med eggelikør i løpet av aftenen og natten, noe som viste seg å gjøre meg akkurat passe bedugget. Jeg ble ikke fullere enn at jeg husker natten, samtidig skal jeg ha sjanglet noget, i følge Turid. Jeg synes bare det er moro, jeg, at det syner at man har inntatt det sterke.

Oldboy - en herremann på 67 år med egen villa og bakgård i Murgaten - holdt også kalas natt til lørdag og efterlyste forøvrig mitt ringe kompani der nede i sentrum. Efter at han og kretsen rundt han ble informert om at fraværet fra herjingene på HoT Open Mind skyldtes stiftelsesmøte for overnevnte allianse, ble man naturligvis unnskyldt. Dog skal det sies at herren og de fleste andre skeive herrer, både i kretsen rundt han og ellers, har stilt seg noget skeptiske til hele alliansen. At homofile herremenn som har passert de 40 år skal kunne forstå problemene rundt cruising, som enkelte kaller dette fenomenet, er kanskje for meget forlangt? Det er jo en kjent sak at det er den gjengse homofile og/eller bifle herren mellom 40 og 65 år, som frekventerer slike lugubre steder. Disse er ofte i skapet, dog viser studier at omkring 25% av dvaskenskapet faktisk er åpne og således burde visst bedre. Misforstå ei, man forstår at herrer har sterkere lyster enn oss quindene, men det må da finnes bedre måter å ordne seg på enn det som her er på tale?

Utover natten begynte man å splittes opp. Hildegunn forsvant nedover mot sentrum ved 01-tiden, mens Elisabeth ville gå hjem for å sove en drøy halvtime senere. Vi andre ble dog sittende oppe og hygge oss til klokken nærmet seg 03.00. Det at vi ikke gikk ut lot ikke til å legge en demper på aftenen, dog skal jeg nu - i efterpåklokskapens lys - innrømme at det kunne vært hyggelig å ha påtruffet selveste Oldboy der nede i sentrum. I håp om å få æren av å håndhilse på nevnte herremann samt hans harem kommer man til å gå ut både til helgen igjen og helgen derefter. Det skal i alle fall ikke stå på undertegnede.

Toril

3 kommentarer:

exstra82 sa...

hei hei :) Så at du ska ut... har du lyst og treffe mæ ? Har ikke fåt noe svar på lenge... hilsen lasse

Toril sa...

Hei, beklager at jeg glemmer å svare på kommentarene dine. Koselig at du følger med. Vil du gjerne treffe en gammel giktbrudden skrott, da? Klem, Toril.

exstra82 sa...

Hei Ja æ har lyts og treffe dæ :) Så viss du ska ut kommer æ... Hadde vært kozelig og treffe dn som skriver :) Klæm lasse...

Site Meter