tirsdag 25. september 2012

Kort innlegg i dag, tirsdag...

Kjære lesere!

Det blir dessverre ikke daglige innlegg i bloggen nu om dagen. Det skyldes flere ting, men nu i helgen og i går har jeg vært temmelig redusert av ørhet, hodepine og diverse andre helseplager. Jeg måtte holde meg hjemme fra lærergjerningen i går, men i dag møtte jeg atter på post og fikk undervist den oppvoksende generasjonen i norskfagets pensum samt en god dose folkeskikk! Når helsen er så som så mister jeg langt på veg lysten og energien til å forfatte de daglige innleggene her i bloggen. Andre ganger kan det være at jeg har for meget på tapetet, som forklarer hvorfor det går flere dager uten skriverier.

Først noen ord fra helgen. Min skallede nabo var på HoT Open Mind lørdag aften og ga meg fyldig referat fra herjingene på telefonen sent søndag aften. Det skal ha vært meget fullt i lokalet; flest yngre folk, men også noen over 50 år. Hansemann havnet i håndgemeng med Hans - tror det eller ei - efter at førstnevnte prøvde seg på sistnevntes bedre halvdel. Himmel og hav til toskenskap! At Hansemann er svak for asiatiske gutter under 30 år, vites, men nu vet man også at herren er stokk dum. Det er alminnelig kutyme at man holder fingrene fra fatet når ektemannen til den man er viril på står rett ved siden av, dog stoppet ikke det Hansemann. Både naboen, Odd og Marvin observerte hendelsen, som riktignok ikke utartet seg til full slåsskamp, men det var tilløp til håndgemeng og noget munnhuggeri. Naboen talte i efterkant med Hugo, som jo kom til for å vise muskler, og de to ble skjønt enige om at Hansemann er en såpass god kunde i baren at han skulle få en ny sjanse, mot at han ikke antastet flere asiatiske unggutter den natten.

Naboen informerte den lærde quinde om at både Hildegunn, Jarlfrid, Turid, Anki, Heidi, Nina, Bitten, Anne, Unni, Frida, Michelle og Elin var i lokalet, denne natten. Han berettet også om at herrer som Arne Morten, Johannes, Sigve, Morten, Jan Rune, Olav, Tomas, Thomas, Eirik O., Eirik V., Knut og Jone beæret nattens festligheter med sitt nærvær. Dog observerte han heller ikke denne natten Glen i lokalet, ei heller Øystein, Over There (Thomas) og Jan. Stort mer er det vel ikke å skrive om fra HoT Open Mind.

For mitt vedkommende ble det en stille og rolig helg. Jeg har, som nevnt, hatt noget varierende helse de siste dagene, således nøt jeg en fredfull lørdagsaften i villaen sammen med mor. Vi tittet på fjernsynet, nøt enkel servering, løste kryssord, leste litt og ellers gikk tiden med til den slags ting man finner på når man sitter i sofaen en lørdagsaften og slapper av.

Søndagen forløp også stille og rolig. Jeg var sengeliggende deler av dagen, grunnet hodepine og ørhet, men søndag aften var jeg for det meste oppegående og var til og med på Facebook for å titte på siste nytt. Søndag aften kunne jeg også konstatere at prinsessens båre hadde kommet til Norge og den ble møtt av blant andre Hans Majestet og prinsesse Astrid, fru Ferner. Middagsmaten denne dagen ble enkel, havregrøt med sukker og kanel på.

I går, mandag, var jeg temmelig dårlig først på dagen, og selv om jeg sto opp ved 06.45-tiden måtte jeg raskt innse at jeg ikke hadde den helsen man må ha for å kunne undervise bråkete elever. Således ringte jeg inn til skolen og sa at jeg led meget og måtte holde sengen. Min gamle mor har jo satt pris på at jeg har vært meget i villaen de siste 3-4 dagene, men i dag var det godt å komme seg i arbeid igjen. Dog skal det sies at jeg ennu ikke er helt god, så man får se hva uken bringer videre...

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter