tirsdag 9. oktober 2012

Bulletin

Ærede lesere!

Ryktene om min nært forestående død er overdrevet! Riktignok har man vært såpass syk at naboen har måttet sende ut bulletiner på mine vegne, men nu er man dog ved såpass helse igjen at man atter har tatt over kontrollen over ens ringe blogg.

Mitt opphold ved Solli nervesanatorium i Bergen ble avbrutt av sykehusinnleggelse sist uke. Lungebetennelse og bronkitt sendte meg fra en rolig sanatorium-tilværelse og rett på Haukeland sykehus. Jeg var meget dårlig torsdag, fredag og lørdag, men utover søndagen kom en bedring, takket være effektiv behandling med antibiotika.

I dag, tirsdag, er jeg vel hjemme igjen i Stavanger. Jeg ble sendt tilbake til sanatoriet i går formiddag og bestemte meg da for å avbryte mitt opphold der og heller slappe av i villaen. Jeg følte at oppholdet uansett ble alt annet en avslappende, i.o.m. at det tilstøtte sykdom av fysisk art, som overkjørte nerveproblemene mine og som attpåtil gjorde at min søster Sissel ankom Bergen på lørdag, fordi den skallede hadde meldt meg nær døden. Akk, slik en elendighet.

Jeg er nu sykemeldt t.o.m. neste uke og min 92 år gamle mor oppholder seg på Stokka sykehjem, i alle fall inntil jeg gjenvinner noget av min gamle og gode helse.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter