søndag 4. november 2012

Direkterapport fra HoT Open Mind! (1)

Godtfolk!

Nu sitter man på HoT Open Mind og her er det full rulle!!!

Det er strevsomt og noget komplisert å skrive på en iPhone, så jeg orker nok ikke skrive like meget som jeg hadde planlagt, dog skal jeg ta med det viktigste. (Naboen hjelper til med tastingen...)

Vi ankom utestedet omkring klokken 00.20, og i dag, som sist, var det lite liv utenfor inngangen da vi ankom, dog desto mer livat i lokalet. (Tror folk først går ut for å røyke efter å ha vært innendørs en stund...) Herrene Hugo og Tomas er i full sving i lokalet, frk. Ingrid likeså. Herrer som Thomas (Over there), Glen og Øystein samt trofaste ungdommer à la Geir, Kristian, Steffen og Tommy glimrer med sitt fravær. Det samme gjør enkelte quinder, som vanligvis er temmelig trofaste mot nattklubben, f.eks. Unni, Inger, Nina og Michelle.

Dog har man allerede observert både Hansemann, Frits, Anki og Heidi samt en ungjente ved navn Lillian, som Hildegunn kjente til navnet på. (Hun går meget utfordrende kledd!) Hildegunn og Jarlfrid er i skrivende stund i full sving ute på dansegulvet sammen med omkring 10-12 andre danseløver, for det meste folk i 20-årene, av begge kjønn og sikkert av alle tenkelige legninger. Ved mitt bord sitter naboen, Frits og Turid. Frits sier at en felles kamerat av naboen og han selv, en herre ved navn Odd, skal være på vei. Turid og jeg har prøvd å vinke bort til oss Anki og Heidi et par ganger nu, men hver gang blir de "huket tak i" av andre quinder. Akkurat nu står faktisk Hildegunns fiende nummer en og en lesbe til fra hennes harem og taler med Anki og Heidi.

To bord bortenfor oss sitter tre meget flotte lesbiske ungjenter, neppe mer enn 20-25 år gamle. Turid kjenner til navnet på en av de - hun har en røff hårfrisyre, nærmest hanekam-stil - og hun heter Maria. I motsetning til enkelte herrer er dog både Turid og jeg dannet nok til å observerte og nyte synet av noe flott på avstand, uten å tafse på godsakene. Jeg sitter forøvrig og hygger meg med ett rødvinsglass, mens Turid og de andre nyter øl.

Skål!

Toril.

Ingen kommentarer:

Site Meter