søndag 4. november 2012

Direkterapport fra HoT Open Mind (2)

Skål!

Nu er man dog noget bedugget og det krever virkelig sin quinde å skulle skrive noenlunde uten større grammatiske feil. Man sitter i skrivende stund og nyter sitt andre rødvinsglass, efter å ha inntatt en kopp med kaffe efter glass nummer en, naturligvis spritet opp på diskré vis med en skvett hjemmebrent fra lommelerken. Skål!

(Måtte Hugo være for opptatt av ungguttene til å observere lommelerken, som sikkert kommer opp av vesken flere ganger...)

Hildegunn har nu inntatt sofakroken, rett ved dansegulvet, hvor hun nu lar alle de quinder som måtte føle for det få lov til å kjenne på hvor myke hengejurene hennes er. Akk og ve, slik en galskap. Den quinden kan faktisk få orgasme av jurmassasje ene og alene, et kunststykke i seg selv. Jarlfrid og Anki sitter også i sofakroken samt 3-4 yngre lesber og en noget tafatt herremann omkring de 50, som ingen av oss har sett før.

Turid og jeg var nettopp ute fordi jeg trengte en dose med rød mikstur. Jeg talte 7 andre sjeler der ute, i tillegg til en noget myndig vaktmann omkring de 30-35 år. Jeg bød herren på tobakk, men han takket nei. To herrer ved navn Eirik og Marvin sto utenfor da vi sto der, Heidi likeså, mens resten var ukjente.

I skrivende stund er det temmelig fullt inne på dansegulvet. Man var nettopp bortom og tittet inn, slik at man skulle ha et og annet å rapportere om her bloggen. Man observerte tre unge homofile herrer ved navn Øyvind, Eirik (en annen Eirik en herren utenfor inngangen) og Jonas på dansegulvet og med ung menes omkring 22 til 30 år. Line, Elisabeth og Isabell, alle flotte lesber omkring de 25-30 år, var også til stede på danseglvet blant sikkert 20-25 andre.

I lokalet observeres også 4-5 thaigutter, noen i følge med norske herrer, dog er nok en og annen av de uten følge. I alle fall satt nettopp en av de på fanget til en ung herre ved navn Bjørnar.

Skål!

Toril,
undervisningsinspektør og festløve.

Ingen kommentarer:

Site Meter