søndag 4. november 2012

Direkterapport fra HoT Open Mind (3)

Nu er man full, lesere fra fjern og nær!

Halleluja og bank i sofaarmlenet! Man mistet nettopp et halvt glass med øl ned i toalettet og da innså man - med rette? - at det kanskje var for det beste om man satte seg ned i sofaen her på HoT Open Mind. Uhellet skjedde da man skulle sette fra seg ølglasset på toalettringen, slik at man kunne innta en munnfull fra lommelerken, men akk...det gikk som det gikk. Heldigvis var det inger vitner til det som skjedde, så jeg lot bare vannet ta med seg både øl og knust glass nedover i kloakken. Skål!

Min skallede nabo sitter i skrivende stund og konverserer med en flott mann i 30-års alderen. Han håper naturligvis på selskap i sengen nu i natt og for alt jeg vet så kan det jo godt hende at han lykkes med nettopp det! Turid måtte gå hjem ved 02.30-tiden, rett og slett fordi hun og moren skal på hytten på Heng i morgen. Min virile og frivole venninne, frk. Hildegunn, har nylig ordnet med nachspiel til henne selv, Jarlfrid og undertegende. Det skal foregå et eller annet sted på Storhaug, men det er alt jeg vet på nuværende stadium av natten.

Intet mindre enn 4 herrer står nu og myser utover lokalet, her oppe på det lille platået; både Hans, Hansemann, Odd og Eirik håper nok på tegn fra godtfolk på "gulvet" om at fiskelykken kan være oppnåelig. Det kryr også av asiatiske unggutter rundt oss nu, minst 5 i tallet, samt to asiatiske jenter i 20-års alderen. En av jentene er muligens en hin, dog er det vanskelig å fastslå det, uten selv å ha undersøkt "varene" på en skikkelig måte. Og den slags gjør ikke en undervisningsinspektør. Det kunne ført til en skandale, lignende den man havnet oppi i 1996. (Ja, episoden med grøften.) Naboens kamerat Einar har også ankommet lokalet; Tore, Jarle og Reidar likeså. Hvilken herre som er mest viril blir neppe en enkel sak å avgjøre, så det lar jeg andre bedømme. Vi quindene oppfører oss dog heller ikke like dannet nu, som for to timer siden... Hildegunn danset temmelig heftig med en ungjente nylig; man kunne formelig se at hengejurene ristet opp og ned, men så har hun da heller ikke på seg bh i dag, bare en t-skjorte og en bluse.

Selv har jeg på meg stakk, bluse, strømpebukse og flotte sko. Jeg har også pudret ansiktet og tatt på et diskré lag med leppestift. Naboen går i dongeribukse og rutete skjorte, omtrent som Kim Friele ville gjort, men hun befinner seg visstnok på østlandet, hos sin syke 86-årige hustru.

Det kom til oppstyr utenfor inngangen her for en stund siden, men dessverre fikk jeg ikke med meg detaljene, i.o.m. at det skjedde omtrent på den tiden da jeg hadde mitt lille uhell inne på toalettet. Det skal være tale om en bråkmaker som laget kvalme, men hvorvidt han kom fra HoT Open Mind eller bare gikk forbi, vites ei.

To yngre lesber klinte til i sofaen, rett ved siden av oss, akkurat nu! Man bliver dog viril av mindre... Å bivåne to forelskede jenter i 20-års alderen er det største som kan vederfares en giktbrudden lesbe i livets høst.

Skål!

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter