søndag 4. november 2012

Jurmassasje, viril nabo + hjemmebrent = nachspiel

Nu går det virkelig unna her i en eller annen av Dalgatene på Storhaug. Frk. Hildegunn sitter splitter naken i en sofa, dog i et tilstøtende rom (ja, det ble for støtende for oss andre!). De som har våget seg til å titte inn der rapporterer om både jurmassasje, lek med dildo og det som ennu villere er. Hun har selskap av en like naken quinde ved navn Sølvi, visstnok fra Sola. Akk og ve, slik en villskap!

Min skallede nabo ble også med hit, men dro ganske snart videre med herren i 30-års alderen. Før de gikk humret naboen godt da han fortalte at de hadde planer om å ha oralsex på Hetland kirkegård her oppe på Storhaug. Det meste skjer når vi opp i årene samles i festlig lag, det kan trygt med rette sies.

Vi som sitter mer eller mindre dannet her inne i hovedstuen er Turid, Heidi, Anki, to herremenn, en quinde ved navn Kirsty, Kirsten eller noe sånn samt bloggens O' store forfatterinde! I skrivende stund er klokken snart 05.00 og Turid og jeg skal snart bestille oss drosje hjem. Vi har hygget oss stort her en god stund nu og hjemmebrenten flyter fritt, dog kommer det en dag i morgen.

Heldigvis har jeg fått så meget kaffe her på nachspielet, som ønskelig. Og jeg inntok en pinex ved 04.30-tiden, som føre var.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter