mandag 5. november 2012

Skandaløs kritikk av blogg!

Lesere!

Nu er man temmelig irritert her! Natt til søndag gjorde man sitt ytterste for å komme med direkterapporter fra byens skeive uteliv, men efter den meget strabasiøse natten med intet mindre enn (minst!) en hel klokketime til sammen med naboens iPhone har man stort sett bare fått negative tilbakemeldinger fra mer eller mindre toskete folk. En lesbisk quinde fra byen, som selv ikke deltar i festlivet, kritiserte blogginnleggene for å være for røffe og sexfikserte. En annen quinde, fra LLH, kom også med en sur kommentar på det hun mente var "overdrevet fremstilt". Herren der nede i Thailand mente direkterapportene var en smule bleke og tamme.

Vit det, lesere fra fjern og nær, at det krever sin quinde å skulle holde tritt med ungdommen på et utested midt på natten, samtidig som man skal sitte med en iPhone i den ene hånden og et glass med rødvin i den andre. Det minste man kunne forventet fra ens faste lesere var takk for at man gjorde et forsøk på å rapportere fra det ville utelivet her i byen.

Herren der nede i Thailand har sågar ymtet frempå til gode venner at direkterapportene bar preg av å være skrevet ferdig på forhånd, for så å bli publisert mens man satt og humret til Turids grove vitser på HoT Open Mind. Til det er det bare en ting å si: Oppspinn fra ende til annen! Hvis innleggene hadde vært skrevet på forhånd ville man jo ikke ha visst at herrer som Hans, Reidar, Eirik, Øyvind og Marvin ville være i lokalet, like lite som man kunne visst at Hildegunns fiende nummer en skulle dukke opp.

Legg spesielt merke til følgende avsnitt fra direkterapportene:
"Herrer som Thomas (Over there), Glen og Øystein samt trofaste ungdommer à la Geir, Kristian, Steffen og Tommy glimrer med sitt fravær. Det samme gjør enkelte quinder, som vanligvis er temmelig trofaste mot nattklubben, f.eks. Unni, Inger, Nina og Michelle."

(Ingen av overnevnte personer var i lokalet, noe andre gjester sikkert kan bekrefte. Hvorledes kunne man gjettet riktig på alt dette, kjære blogg-kritikere?)

Skjerpings!

Toril,
sint quinde.

Ingen kommentarer:

Site Meter