fredag 15. februar 2013

Bloggen legges død - inntil videre.

Ærede lesere!

Det har seg nu engang slik at tiden dessverre ikke strekker til nu om dagen. Jeg har blitt anmodet om å arbeide 100% frem til jeg går av med AFP den 28. februar og har takket ja til det. Dette er for å få hjulene til å gå rundt frem til ny undervisningsinspektør forhåpentligvis blir ansatt en eller annen gang i slutten av februar eller i mars samt for å avlaste arbeidsbyrden til skolens rektor, som er sykemeldt i 30% ut måneden. Man har fått utlyst stillingen denne uken.

Min gamle mor på 93 år krever også meget av meg, det samme gjør pliktene i villaen på Eiganes. Man er også glad i å nyte det glade festelivet sammen med gode venninner i helgene. I tillegg holder man på med et prosjekt sammen med naboen, hvor planen er å bygge om villaens andre etasje nu i vår. Man har ennu ikke begynt med selve ombyggingen i villaen, men planleggingen er i full gang og ombygging av naboens hus pågår i skrivende stund.

I senere tid har man følt ansvaret som forfatterinde av en velrenommert blogg som både tidkrevende og tidvis stressende, i den forstand at man har følt presset for å prøve og forfatte nye innlegg så ofte som mulig. Dessverre har man ikke hatt tid til å vie bloggen nok tid til at det har kommet nye innlegg jevnlig og da har dårlig samvittighet med påfølgende nervebesvær meldt seg. Dette er beklagelig.

Som en følge av overnevnte har man besluttet at det ikke vil komme flere innlegg denne måneden. I løpet av mars måned vil man ta videre stilling til bloggens fremtid.

Ydmykt, Toril Z.

Ingen kommentarer:

Site Meter