fredag 22. mars 2013

Åpen villa nu i aften!

God fredag, skolerte og uskolerte fra fjern og nær!

I anledning at bloggen nu er oppegående igjen har man i samråd med den skallede bestemt at det vil bli kalas i villaen nu i aften, fra klokken 19.30 og frem mot midnatt. Kall det gjerne blogg-kalas... Man har også planer om å ta den omtalte utvidelsen på HoT Open Mind ved nærmere øyesyn, således er planen å forlate villaen i dannet tid for å fortsette herjingene nede i sentrum. Man er meget spent på forandringene på HoT Open Mind, som for eder uinnvidde altså er Stavangers skeive nattklubb.

Så langt har følgende meldt sin ankomst i aften; Hildegunn, Jarlfrid, Turid, naboen og Frits. I anledning såkalt "åpen villa" er alle som ønsker det hjertelig velkommen innom her i Torfæusgaten i aften, dog må egne drikkevarer medbringes. Man serverer kaffe og hjemmebrent samt noget chips. Skål!

Min mor, Elida, havnet på Stokka sykehjem nu i dag. Ikke fordi noget dramatisk har inntruffet, men fordi hun har stått på venteliste til avlastningsplass en del uker, og i går fikk vi beskjed om at hun har fått innvilget to ukers opphold. Mor har meget lite sansen for disse "feriene" på sykehjemmet, så vi ble enige om at hun skal få komme hjem igjen om en ukes tid, men det er bedre med en ukes fri fra stell og mas enn ingenting overhode. Det er meget mulig at mor har det best her i villaen, men for en 65-åring er det nok best med fri fra en krevende mor enn å skulle ha ansvaret hver dag året igjennom. At jeg kan holde åpen villa i aften skyldes blant annet at mor ikke kommer til å være her, så det er mange gode grunner til å ha gamle folk på avlastning innimellom, kjære lesere.

Da naboen kom hjem fra skolen i dag - han er som kjent ennu ikke pensjonist, men blir det i juni - dro vi direkte til Helgøs matsenter for å gjøre storhandel til helgen. Jeg endte opp med å bruke opp nesten 700 kroner på mat og tobakk, mens naboen handlet for drøye 250 kroner. Vi observerte både skuespiller Gretelill Tangen og UIS-rektor Marit Boyesen på matbutikken, så vi følte at vi var i storfint selskap da vi plukket varer der inne. Når man først er inne på folk man observerte så kan også nevnes at vi observerte intet mindre enn to homofile unggutter der inne, hvorav den ene arbeider der. Begge to har man sett i full sving på HoT Open Mind, men man har til gode å tale med de unge herrene.

Naboen og jeg spise middag sammen i dag, spaghetti med kjøttdeig og spaghettisaus. Det smakte fortreffelig! Vi talte om aftenen og om forventningene til åpen villa mens vi nøt maten. Før naboen gikk hjem igjen tok vi oss hver vår dram inne i stuen. Nu skal jeg legge meg nedpå en times tid, før jeg må forberede et og annet til aftenen.

Velkommen skal dere være!

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter