søndag 28. april 2013

Full rulle i villaen og på byen!

God søndag!

Det ble et meget vellykket kalas i villaen i går med hele 9 tilstedeværende, vertinnen inkludert. Følgende personer deltok, foruten vertinnen selv: Hildegunn, Jarlfrid, Turid, Nina, Bitten, min skallede nabo og hans kamerater Frits og Dag. Frits skulle egentlig i kalas hos naboens kamerat Einar, men ombestemte seg i siste brøkdel av siste sekund og dukket opp her i Torfæusgaten. Han hadde med seg kameraten Dag, som forsåvidt også er en kamerat av naboen, selv om han vanker mest i kretsen rundt Einar og Frits. Dag er i fast forhold, men kom uten sin bedre halvdel (som undertegnede aldri har møtt) fordi vedkommende visstnok skulle på et eller annet arrangement på Sting.

Jeg nøt kaffe med hjemmebrent samt eggelikør i går aften. I tillegg dristet jeg meg til å innta to små glass av naboens konjakk, selv om jeg generelt sett blir meget raskere fyllesyk av brunt brennevin enn av blankt. De andre quindene holdt seg for det meste til pils, bortsett fra Nina, som jeg også observerte innta noget rom, blandet med sitronbrus (tror jeg det var.) Frits hygget seg både med rødvin, brunt brennevin og øl fra bokser, mens naboen nøt sin sedvanlige dose med konjakk. Hva Dag mannet seg opp med utover aftenen husker jeg faktisk ikke, men det kan ha vært øl og eller vin. Er heller ikke sikker på hva Bitten hadde på flaskene sine. I bakgrunnen lot jeg røffe quinder à la Loletta Franklin, Elsie Bull, Tina Turner og Nancy Sinatra underholde oss, dog hørte vi også på årets norske bidrag til den internasjonale Grand Prix-finalen i Stockholm neste måned. Vi ble skjønt enige om å forbli uenige om hva vi mener om hennes sjanser i vårt kjære naboland.

Vi var heftige til å baktale ikke-tilstedeværende lesber og homser i natt, dog får man skylde på kong alkohol. Både Jan Anton, Marvin, Åsbjørn, Hansemann, Frode, Gunn-Aina og Unni fikk sine pass påskrevet, dog skal man være såpass dannet i sine referater at man ikke utleverer alt det gale som ble sagt til den sarte allmuen. Spesielt hadde Hildegunn og den skallede meget å berette om nevnte herrer og quinder. Jeg lo så hengejurene ristet da Hildegunn refererte fra frøken Gunn-Ainas siste eskapader innenfor det lesbiske miljøet her i byen. Jan Anton og Hansemann, derimot, overgår hverandre i sine desperate metoder de benytter i sin konstante jakt på ungdommen. Førstnevnte har sågar fått karantene fra gaysiren, rett og slett fordi han opererte med en profil der alderen var satt til 20 år, og han insisterte på å møtes på de mørkeste plassene - sikkert for ikke å bli avslørt som taskenspiller. Akk og ve, slik en galskap! Jeg skal innrømme at jeg er sterkt fristet til å referere så det holder fra det som kom frem under sladringen i går aften, men jeg skal prøve å holde meg.

Det er sjelden man finner en gjeng som passer så godt sammen og får til slik god stemning som tilfellet ble i går. Til og med alle herrene lot til å hygge seg stort. Det ble verken pokerspill eller annen kort-moro, men vi tok oss tid til en 30-40 minutter med spørsmål og svar. Undertegnede er nemlig den stolte eier av en stor quizbok og man delte inn i tre lag. Mitt lag, bestående av undertegende, naboen og Turid, vant naturligvis med god margin. Men er da ikke AFP-lærerinde for ingenting. Bank i bordet!

Jeg rullet meg 11-12 sigaretter i villaen; tok dog med meg pakken med rød mikstur ned til sentrum og fortsatte den usunne livsstilen der. Naboen hygget seg med pipen sin, mens Frits hadde med seg sigaretter. Dag røyket ikke, ei heller Bitten. Hildegunn og Jarlfrid røyker heller ikke, mens Turid kan ta seg en sjelden sigarett i ny og ne. Mor synes ikke særlig meget godt om at jeg lar gjestene mine røyke innendørs, men minner henne på at far alltid hadde med seg pipen sin der han oppholdt seg og da ender som regel diskusjonen. Jeg respekterer at enkelte kaster gjestene sine på dør når de skal ha seg tobakk, dog mener jeg at den slags oppførsel ikke er av det gode. Er man vert, ja da skal man også oppføre seg som en og la de som vil få røyke inne. Ingen faller døde om av at de sitter i samme rom som en røyker, selv ikke i dagens tobakk-hypokonder-samfunn, hvor enkelte til stadighet klager over dårlig helse p.g.a. at naboen i huset 20 meter unna, nyter tobakk. Slike folk er tragiske. Intet mindre!

Det var flott og rolig vær fredag og lørdag, dog hakket kjøligere lørdag enn dagen før. Man bestemte seg således for å vandre ned til sentrum, i stedet for å sitte i telefonkø og vente på en eller flere drosjer. Man vandret i vei sånn omkring et kvarters tid inn i det nye døgnet. Været var fantastisk; det var stjerneklart, vindstille og friskt. Min skallede nabo kunne ikke gå fort - han skadet jo foten sin på mandag og har siden lidt en hel del - således brukte vi 20 minutter ned til sentrum, mot normalt 10-15 minutter. Hildegunn og Jarlfrid hadde begge med seg niste-pils på veien, således måtte vi være temmelig observante på vår vei, slik at ikke onkel politi skulle komme over drikkingen til quindene. I det vi passerte trappene ved rådhuset begynte horene å komme til syne. Både Dag og naboen ble tilbydd hyggestund av diverse horer. I alt var det vel 4 eller 5 horer som ropte efter herrene i følget vårt. Den mest desperate av dem lusket rundt ved busskuret ved rundkjøringen til domkirkeplassen. Hun rev nærmest tak i jakken til Dag, men da kom Hildegunn til unnsetning og prøvde å kaste en pilsskvett på horen, samtidig som hun viste henne fingeren. Dog er det sannelig min hatt ikke lett å få pilsen til å skvette særlig langt via den trange flasketuten, dog var det kanskje like greit at det ikke ble mer spetakkel ut av spaserturen.

Vel fremme ved HoT Open Mind observerte vi at det var den O' store innehaveren personlig som sto i døren og tok imot penger fra godtfolk. Det sto forøvrig også en kvinnelig vakt i nærheten av innehaveren og hun kan det ikke sies annet en godord om. Flottere og strammere quinde skal man virkelig lete lenge efter. I tillegg kunne man spøke med henne og hun passet personlig på at ingen stjal rødvinsglasset mitt en av gangene man skulle ut for å nyte en rød mikstur. Vel ned trappen kunne man konstatere at det var full rulle i lokalet med mennesker rundt alle bord. Det satt en liten gjeng med thaigutter ved det bordet som befinner seg nærmest herretoalettet. Ved neste bord igjen satt det blant annet en blond og slank ungjente, som Hildegunn senere la sin elsk på. (Stakkars ungjente...) Efter noget møye fikk Turid, naboen, Frits, Dag og undertegende tak i et bord i det nye rommet.  

Man observerte mange kjente fjes, denne natten. Naturligvis talte man også med en og annen, dog orker ikke jeg å vandre rundt for å tale med alt og alle, slik enkelte gjør. Jeg sitter best ved et trygt bord hvor jeg kan observere galskapen i godt selskap. Av mer eller mindre lesbiske quinder man husker fra natten på HoT Open Mind kan nevnes; Anki, Grethe, Sissel, Bente, Veronica, Elin, Elisabeth, Michelle, Inger, Anne og Hildegunns fiende nummer en. Sistnevnte er ute på livet hver bidige fredag og lørdag, later det til, naturligvis til Hildegunns store irritasjon. Herrene lot heller ikke vente på seg. Jeg nevner i fleng; naboens kamerat Einar (uten følge?), Hansemann, Bjørn, Sigve, Bjarne, Einar U., Hans, Morten, Eirik, Kristian, Tommy, Harald, Tore og Reidar. Naboens kamerat Einar hadde vært på Sting for å høre på et eller annet show, fortalte han naboen og undertegnede, det var visst også der Bjørn og Kristian kom fra.

I baren sto flotte Ingrid og serverte øl, vin og drinker, som vanlig. Det vites at hun tidligere på aftenen sang for gjestene på Mami, men hun synger dessverre såpass tidlig på aftenen at undertegnede aldri rekker å komme seg ut før det hele er over. Trist! Det kom naboen og Frits for øret mens vi satt og hygget oss i det nye rommet at det har begynt en ny ryddegutt på Mami, som visstnok skal være både ung og svært så pen. Man måtte holde begge herrer strikt i ørene for å unngå at de raste av gårde til Bakkegaten for å ta unggutten nærmere til øyesyn. Forhåpentligvis blir han tatt godt vare på av Jan, som står mer eller mindre fast i baren der nu for tiden. Det gikk også et rykte i kretsen rundt naboen om at Øystein er på vei hjem til Norge fra Thailand. Hvorvidt han skal tilbake bak baren på Mami eller bare kommer på snarvisitt, vites ei. Det vil vel tiden vise.

Tomas sto som vanlig for musikken og den dertilhørende danserytmen inne på dansegulvet, dog holdt undertegnede god avstand til dansegulvet under hele oppholdet. De andre quindene fra kalaset hos meg, dog, var alle innom der på et eller flere stadium av natten. Hildegunn jaktet, som sagt, meget på en bestemt ungjente, men jeg observerte henne på dansegulvet innimellom slagene. Nina danset en hel del med Anki, dog var de flinke til å komme bortom bordet vårt for å tale og hygge seg innimellom all dansingen. Man var ute for å nyte rød mikstur 3-4 ganger. En av gangene observerte man herr Einar U. i røykekroken. Han lot til å være i ivrig passiar med en eller annen (for meg) ukjent herremann, så jeg lot være å bryte inn. Turid var forøvrig med meg ut og vi ble heller stående å tale noget med en herremann, som påsto at han var heterofil og at han hadde havnet i dette selskapet ved et hendelig uhell. Noget senere gikk han fremdeles og lusket inne i lokalet, så det kan ikke ha vært så ille, tross alt.

En gjeng med ungdommer av begge kjønn - jeg mener de fleste under 25 kan kalles ungdommer - laget liv og røre i lokalet. De danset inne i rommet vi satt i, smilte og lo, talte med alt og alle og da man gikk ut for å røyke den siste gangen påtraff man sannelig min hatt noen av de samme festløvene der også. Det viste seg at bare en av guttene i gjengen var skeiv, men at to av kameratene hans hadde tatt med seg kjærestene sine og var med han ut for å lage liv og røre. En av de kalte seg Kristoffer og påsto at han studerer ved UIS. Min skallede nabo ble meget viril da han sto i nærheten av han, åpenbart betatt av denne flotte gutten i begynnelsen av 20-års alderen. Senere hørte jeg naboen spørre ut herren Reidar, som jo har sitt virke ved UIS, dog uten resultat. Det hadde jo i såfall vært et lykketreff av de ytterst sjeldne om nevnte herremann kjente til akkurat denne studenten.

Da klokken var omkring 02.45 takket naboen, Turid og jeg innehaveren for en flott natt og gikk vel hjemover mot Eiganes. Det skal sies - med rette - at innehaveren opptrådte meget dannet natt til lørdag. Da vi ankom villaen stekte jeg karbonader og egg og serverte nattmat til alle tre, men vi avsluttet festlighetene i dannet tid og gikk hver til vårt før klokken passerte 04.00. Turid tok mopeden fatt mot Sandnes og naboen har jo såpass kort vei at han går på under ett minutt fra villaen og inn i egen entré.

Takk for oppmerksomheten.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter