onsdag 4. september 2013

Konspirasjonsteorier, Hildegunns fiende nummer en, meget jobb på skolen, virile herrer med gale planer, nye gardiner m.m...

Godtfolk!

Nok et innlegg i min ringe blogg skal ut til godtfolk, tross urolighetene i Midtøsten og forestående Stortingsvalg her hjemme - med dertilhørende uroligheter og spenning!

Onde tunger i miljøet sår atter tvil om min eksistens. Herren der nede i Thailand satte meg til veggs i helgen og mente å vite at fotografen som hadde tatt bilde av meg ikke er fotograf og at journalisten bak artikkelen er oppdiktet. Han skal sågar ha bedrevet med "privatefterforskning" og mener å ane ugler i mosen. Akk, maken til tull og vås! På den annen side skal hans gode kamerat Øystein ha gjenkjent meg fra bildet som gjest på HoT Open Mind. Det er da enda godt at i alle fall en av herrene i Chiang Mai ikke bedriver tiden med konspirasjonsteorier. Hildegunns fiende nummer en er også i harnisk, efter at hun nylig ble tipset om denne bloggen og mener det ligger klart som dagen hvem jeg omtaler når jeg på diskré vis refererer til "Hildegunns fiende nummer en". Av alle idiotiske påfunn så sendte hun Hildegunn en krass sms med beskjed om å slette innholdet i bloggen. Uskyldig som hun jo er - Hildegunn altså - skrev hun tilbake at hun har lite med bloggen å gjøre og at hun personlig synes bloggen er rent så festlig. Som svar på den sms-en skrev den bitre quinden at hun vurderer anmeldelse. Akk og ve, slik en vill saga!

En venninne av Hildegunns fiende nummer en, en viss Kristine, mener på sin side å vite at det er naboens bekjentskap Tore som står bak bloggen. Begrunnelsen skal være at bloggen refererer mistenkelig meget fra de kretsene hvor herren vanker samt at han jo har sitt virke i skoleverket. Det virker visst som alle tror det må være en mann bak disse skriveriene. I følge min skallede nabo humret både Einar og Frits godt da de fikk høre om alle disse gale teoriene. Jeg har understreket før og gjør det gjerne igjen: Jeg er quinde, ikke mann!

Man har nu lagt bak seg to harde arbeidsdager på ungdomsskolen, som rektors høyre hånd. Begge dagene har gått med til å komme à jour med diverse papirarbeid, som min forgjenger har latt ligge. At skolens sekretær bare arbeide 60% gjør heller ikke arbeidsmengden mindre. Rektor og jeg har gjennomgått haugevis med regninger og kvitteringer disse to dagene, kontrollert opp mot nettbanken og undersøkt grundig der vi ikke umiddelbart har skjønt hvilke kvitteringer vi har hatt med å gjøre. Vi oppdaget faktisk at vi har blitt svindlet for flere tusen kroner av et firma her i Stavanger. Jeg har påtatt meg å ta kontakt med dette firmaet i morgen for å tale firmaets eier(e) midt imot. Jeg kommer til å kreve pengene tilbakebetalt på konto så fort som overhode mulig, og hvis min anmodning ikke blir tatt til efterfølgelse må man nok telefonere politikammeret.

Jeg har også fått ansvaret for å sette opp en kursdag nu i høst, trolig i oktober, i samråd med skolens seksjonsledere. Ellers har det vært en del problemer med computerene ved skolen, denne uken. Den jeg bruker later til å leve sitt eget liv. Plutselig slår den seg av, plutselig logger den seg ut fra mailen min o.s.v. Det er muligens tale om et virus, dog mente rektor at det kunne høres mistenkelig likt ut som såkalt hacking. Ikke vet jeg hva man kan gjøre med den slags. I dag brukte jeg nesten en hel time på å oppdatere virusprogrammet på computeren samt på å skanne efter virus, dog uten resultat. Det har også vært en hel mengde med telefoner å svare på samt en del arbeid med elevvurderingsskjemaene som skolen har benyttet seg av. Lærerene mener disse er lite hensiktsmessige og ønsker seg nye og mer målrettede skjemaer til bruk når de skal vurdere sine elever. Jeg har sett på skjemaene og forsøkt å finne skjemaer på internett som egner seg bedre, dog så langt uten suksess.

En hel del møter skal også finne sted nu i september, både klassevise møter, allmøte for hele skolen, FAU-møte og møte i driftsstyret. Jeg må nok delta i møtet i driftsstyret, men tror jeg skal klare å komme meg unna de resterende møtene, i alle fall hvis rektor klarer å delta på alle de han mener han skal rekke over. Det krever sin quinde å være i arbeid igjen efter flere måneder med AFP.

Villaens annen etasje ble ferdig i går, i alle fall er det ikke mer snekkerarbeid igjen der oppe. Hvorvidt den skallede skal flytte inn hit riktig ennu henger dog fremdeles noget i luften. Han har nemlig fått for seg at det også kan ha sine fordeler om han beholder et rom i sitt eget hus. Da kan han nemlig holde et visst øye med ungguttene han har planer om å få inn der, ja, kanskje til og med hygge seg sammen med dem i festlig lag, f.eks. når de holder nachspiel. Jeg tror sannelig min hatt poppersen og viagraen har gått den gode mann til hodet! Det sømmer seg ikke for en 1945-modell å omgås 20-åringer til enhver tid. Jeg har rådet den skallede til heller å frekventere Bjergstedparken hyppigere, slik at viriliteten både blir tilfredsstilt og tidvis stagget.

Naboen og Frits driver visstnok og pønsker ut hvorledes det kan komme dem begge til gode at naboen snart skal leie ut villaen til unggutter, fortrinnsvis studenter. De har til og med lekt med den tåpelige ideen om å få til et boblebad eller en mini-sauna nede i kjelleren, naturligvis med dempet lys og hyggelig atmosfære. Frits støtter naturligvis naboens idé om å holde av et rom til seg selv der borte 100%. Ikke vet jeg hva Frits ser for seg, men at han har hatt noen våte drømmer i senere uker er bekreftet fra naboens hold. Når gamle griser setter hodene sammen for å klekke ut ville planer med det for øye å få med seg flott ungdom til sengs, da kommer selv mine virile venninner i lesbemiljøet til kort. Hildegunn ga meg et latterbrøl av de sjeldne da jeg humrende refererte fra galskapen til henne på telefonen i går aften. Selv hun mener at naboens forslag om å søke efter leieboere på gaysiren og nakenprat går over både stokk og stein.

Til tross for at det i går var tirsdag satt naboen og Frits oppe til langt på natt og inntok brunt brennevin, mens de la slagplan for hvorledes de skal få ordnet seg med intime opplevelser utover høsten. De har visst bestemt seg for en helg i Oslo (med besøk på Hercules sauna som hovedbeskjeftigelse) i høst. En helg i Bergen, for å ta homofile gutter fra Bergen og omegn nærmere i øyesyn, skal også være aktuelt, men først kommer "Stavanger på skeivå". Åpningen finner sted allerede i aften, dog velger jeg å holde meg fornemt tilbake, denne gangen. Oppstyret omkring min beskjedne person i kombinasjon med giktbruddenhet og nervebesvær gjør at jeg verken har mental eller fysisk helse til å havne i søkelyset. Med bildet mitt i avisen og med tanke på at jeg har kritisert hele opplegget ville det nok ikke vært verken smart eller taktisk av meg å dukke opp midt blant Morten Vestvik, Tone Dalum, Turid Tafjord, ordfører og Hildegunns fiende nummer en m.fl. Dog er det noget irriterende hvorledes jeg klarer å sette meg selv slik i uføret. Jeg blir rent sint på meg selv og noget fortvilet!

Mandag aften måtte jeg sy og ordne nye gardiner med symaskinen min. Det er lenge siden jeg gikk til innkjøp av nye gardiner til stuen - i mars eller april - men jeg har liksom ikke hatt pågangsmot til å ta fatt på de før nu denne uken. Jeg gjorde først en feil i forhold til gardinstangen og måtte sy på nytt, men heldigvis gjaldt det bare den første gardinen. Jeg sydde på dobbeltsøm, strevde med knappenåler og måleband, stakk meg selv i fingeren to ganger(!), strevde mer enn meget med gardinfestene og herjet som en gal med gardinstoffet på kjøkkenbordet. Akkurat da mor kom inn på kjøkkenet var jeg irritert og forbannet på hele opplegget og freste ut i luften at hun bare kunne pelle seg ut på kammerset igjen. Jeg måtte bruke noget tid i går aften også, men nu henger gardinene der de skal og mor og jeg er venner og vel forlikte igjen.

Takk for oppmerksomheten.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter