fredag 27. september 2013

Rolig aften og forøvrig skal det ikke skje stort i morgen heller.

Godtfolk!

I aften sitter man og tygger noget tobakk mens man løser dagens kryssord i Stavanger Aftenblad. Naboen var innom på kaffe og kringle noget tidligere i aften, men måtte rusle ned til Bjergstedparken ved 20-tiden for å overholde en avtale med en skjult bigutt på 26 år, som han tidligere på dagen hadde gjort en heller luguber avtale med på gaysiren. Min gamle mor fikk servert kaffe og kringle på sengen, i.o.m. at hun har vært noget ør og tidvis uvel i dag. Jeg tok meg en kopp med eggelikør tidligere i aften, men forøvrig skal det ikke inntas hverken likør eller hjemmebrent resten av helgen.

Efter lærergjerningen serverte jeg mor og meg selv stekt torsk med kokte poteter og erter til i dag. Det smakte fortreffelig. Jeg har ikke så meget matvarer i hus nu, så i morgen tenkte jeg å ta meg en tur til Helgøs matsenter for å handle inn en del før min søster Bente ankommer utpå eftermiddagen. Siden Bente blir værende her noen dager nu - det er som sagt høstferie på østlandet fra denne helgen av - regner jeg med at det ikke blir blogget hver eneste dag, men lover å gjøre mitt beste for å rapportere et og annet innimellom slagene.

Det skal visst være festligheter i forbindelse med musikkvideoen og karrieren til herren Jan Rune Holdhus et eller annet sted nede i sentrum i aften. Skjønt, hvorvidt det er i aften eller i morgen skal jeg ikke slå fast med 100% sikkerhet. Naboens kamerater Einar og Frits har meldt seg på, dog ville naboen vente med å drikke noget til neste helg - og da kan det hende jeg melder meg på jeg også, på drikkingen altså. Einar opptrer sågar i musikkvideoen - fargerikt og staselig antrukket som vanlig. Naboen mener også at Toni Gundersen og Sissel skal være å se i musikkvideoen, men jeg klarte ikke å peke de ut da jeg så på musikkvideoen, men jeg får gjøre et nytt forsøk i aften.

Kun et kort innlegg i aften, men slik er det med den saken.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter