fredag 8. november 2013

Bloggen ute i hardt vær, mor skranter, ingen kalas, blind vold...

Godtfolk!

Som så mange andre kjente skribenter har også jeg blitt forsøkt utsatt for press fra enkelte hold i senere tid, med det for øyet å hindre det frie ord i å nå frem til allmuen. Som tidligere nevnt er det tale om enkelte onde krefter i byens skeive miljø som ønsker å få stanset bloggen til den lærde quinde fordi det fryktes hvilke hemmeligheter som kan komme til å bli offentliggjort. Verken herremenn rundt livets middagshøyde eller forskremte og bitre quinder med lang fartstid i miljøet vil komme til å nå frem med sin lobbyvirksomhet. Tro meg, ærede lesere, denne bloggen er kommet for å bli og man har som mål å overleve alle andre skribenter, både i år og i innhold!

Kritikken av både LLH og vaktholdet på HoT Open Mind samt den åpenhjertige harseleringen med tåpelige karakterer i vårt skeive miljø har vakt harme. Jeg kan ikke annet enn å humre så hengejurene og sideflesket disser av den nuværende "panikktilstanden" i enkelte kretser av byens skeive miljø. Hvis enkelte frykter at jeg skal navngi de med fullt for- og efternavn og med dertilhørende informasjon om hvem de har vært utro med eller hvem de har lugget og klasket til i viltert sinne under siste bytur, så kan jeg berolige eder med at den slags farer jeg ei med. Jeg simpelthen hinter noget om de mange toskete hendelsene som til stadighet finner sted, noe enhver dåre må godta. Den som er med på leken, men dog ikke tåler steken, bør holde seg hjemme og dra ned persiennene!

Det er atter elendighet å spore når det kommer til helsetilstanden til den gamle skrotten på kammerset. Jeg priser meg lykkelig over at vi for årevis siden fikk montert en ringeknapp ved sengen hennes, slik at det ringer oppe hos meg i annen etasje når det oppstår kriser nedenunder. I natt var det slik et spetakkel at jeg til slutt måtte telefonere hjemmesykepleiens nattpatrulje, som så tok med seg mor ned til legevakten på sykehuset. Jeg fulgte efter i naboens saab, efter å ha vekket han opp ved 04-tiden på morgenkvisten. Det viste seg at mor lider av urinveisinfeksjon og vel hjemme i villaen igjen måtte hjemmesykepleieren kateterisere den stakkars gamle skrotten, som om elendigheten ikke var komplett nok fra før av. Hjemmesykepleiere skal nu kateterisere mor to ganger daglig til og med søndag, i tillegg har hun fått penicillin mot infeksjonen.

P.g.a. mors sykdom har jeg valgt å avlyse aftenens planlagte kalas i villaen, selv om det hadde gjort en gammel giktbrudden skrott meget godt å innta noget hjemmebrent. Dog, mors helse må gå foran fest og moro. Jeg har allerede telefonert Turid med bud om avlysningen og hun har tatt på seg ansvaret med å informere de to andre røffe quindene som sto på gjestelisten. Forøvrig er det såpass begredelig vær i dag at det sikkert bare er en god ting at vi alle holder oss innendørs i våre respektive hjem. For eder lesere som ikke har opphold i Stavanger i skrivende stund kan jeg opplyse om at det har haglet, lynet og tordnet opptil flere omganger i natt og i dag. Gradestokken viser bare tre varmegrader og mer uvær er meldt. Det er rett og slett senhøst-vær over siddis-land!

I går aften telefonerte min skallede nabo og fortalte at Bjarne skal ha blitt slått ned på vei hjem fra byen sist helg. Fra før av har både Sissel og Helge opplevd lignende elendighet de siste ukene, så nu kan man vitterlig begynne å spørre seg hvor onkel politi oppholder seg i helgene og hvorvidt det har blitt påbegynt en vandetta mot byens skeive befolkning. Felles for alle tre overfallene skal være at ofrene husker lite av gjerningsmennene. Man oppfordrer herved både homofile, bifile, lesbiske og transepersoner om å gå til og fra byen i flokk og følge!

Nu må man arbeide videre - ja, man er på skolen!

Toril.

Ingen kommentarer:

Site Meter