onsdag 20. november 2013

Superhundreåringer, kalas, HoT, elendighet i miljøet, fyllesyke og sykemelding.

Godtfolk!

Til høyre sees Salustiano Sanchez-Blazquez, som inntil sin død sent i høst var verdens eldste mann. Han ble 112 år gammel og bodde i New York, USA, men kom opprinnelig fra Spania.

Han etterlot seg en sønn på 76 og en datter på 69. Han var enkemann i 25 år.

Den herren i verden som per november 2013 er eldst er fra Italia og heter Arturo Licata. Han ble enkemann som 78-åring og har et utall efterkommere, dog er han i disse tider 100% sengeliggende.

Meget elendighet later til å vederfares byens skeive befolkning i disse tider. Den fantastiske syngedamen fra Mami, lesbiske Ingrid, som også virker bak baren på HoT Open Mind, annonserte brorens bortgang på Facebook på mandag. Broren vandret hen under ett opphold i Asia og man kjenner til detaljene omkring dødsfallet, men velger å ikke skrive mer om saken her. Ingrid nyter stor respekt hos undertegnede!

Både Morten og Nina ble innlagt på hospitalet over helgen; førstnevnte med blindtarmbetennelse; sistnevnte med en allergisk reaksjon på en medisin mot Bekhterevs sykdom. En annen venninne av undertgnede, frøken Heidi, opplevde å miste sin fetter i en tragisk bilulykke ved Ølen i går. Og sent som i dag ble en ung herremann fra byens skeive miljø husløs efter at campinghytten hans brant ned. Som eder lesere forstår så har den ene dramatiske beskjeden efter den andre tikken inn via Facebook og gode venner, denne uken. Man er glad til at man kan sitte trygt og godt innenfor villaens 4 vegger, langt unna de mange farene denne verden byr på.

Selv ble jeg sykemeldt på mandag, t.o.m. i dag, men meget tyder på at jeg vil bli sykemeldt ut uken efter morgendagens nye legevisitt. Det er meget som feiler meg, men jeg har nok mest skylden selv. Helgens utagerende drikkegilde med påfølgende like utagerende bytur førte til nervebesvær, giktsmerter og hodepine av en annen verden på søndag og mandag. I skrivende stund, hele 4 dager efter inntaket av hjemmebrent, lider skrotten fremdeles av ørhet, smerter og tidvis nervebesvær. Jeg synes synd på meg selv og det med rette! Har jeg kanskje ikke slitt og strevd gjennom et langt liv, og hva er nu takken? Bare elendighet så langt øyet kan se...

Lørdag aften innok man hjemmebrent og kaffe sammen med den skallede her i villaen. Det ble så rent for meget av det sterke at man nærmest sjanglet mer enn man gikk nedover mot sentrum ved midnatt. Naboen, klokelig nok, bare nippet til konjakk og var meget mer oppegående enn bloggens O' store forfatterinde. Hadde man hatt forstand nok til å stoppe inntaket av det sterke i det man ankom HoT Open Mind ville nok meget vært gjort, men i stedet for å droppe all bestilling av alkohol så ble det motsatte tilfelle. I løpet av de to-tre timene frem til man forlot etablissementet ved 02.45-tiden hadde man inntatt to glass med pils, ett glass med rødvin og en brennevinsdrink med diffust navn. I tillegg klarte jeg å smugle med meg inn en lommelerke med hjemmebrent, som jeg spritet opp en kaffekopp jeg kjøpte meg med.

Innehaveren glimret med sitt fravær i natten og p.g.a. hukommelsestap vites ei hvorvidt den andre innehaveren var på sin post. Det som dog vites er at man talte noget med naboens kamerater Frits og Reidar, som begge refererte meget fra Murgaten, hvor et utall skeive herremenn opp i årene hadde herjet og inntatt store mengder med alkohol samme aften. Opptil flere av herrene fra nevnte sammenkomst "glemte tiden" og ble værende i Murgaten til det var for sent å gå ned til HoT Open Mind. En gjeng med lesbiske quinder ankom også, inkl. Anki, Tone og Unni, som hadde deltatt i en lesbisk sammenkomst på Storhaug.

Hadde jeg ikke blitt så sanseløs bedugget så hadde jeg garantert hatt et og annet å skrive om fra natten, men når man ikke husker verken opp eller ned så blir det ikke så greit. Naboen har tettet et og annet hull, dog tilbrakte han meget med tid inne på herretoalettet, hvor det var "show" ved pissuaret, uten at jeg ønsker å detaljere fra taskenspilleriet. Dog husker jeg at flotte Ingrid sto i baren og at den minst like fantastiske søsteren til den ene av innehaverene sto i døren og innkasserte 100 kroner per hode. Der ender også sagaen fra helgens HoT-opplevelser.

Søndagen og mandagen var preget av helsebesvær og ekte "fyllenerver". Mor og jeg havnet i munnhuggeri i forbindelse med at jeg holdt så meget sengen på søndag, men jeg gikk og la meg igjen. Det gikk med en del ibux, paracet, valium og globoid i helgen, for å si det pent, og da man ankom legen på mandag fikk man sykemeldingen i fanget nærmest uten å si et eneste ord. Jeg må ha sett temmelig syk ut, men jeg innrømmet naturligvis intet og atter intet fra alkoholinntaket i helgen. Sa bare at giktsmertene og nervebesværlighetene var sterkt i veien for pliktene i skoleverket og dermed slapp man unna.

Takk for oppmerksomheten.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter