tirsdag 13. mai 2014

Innleggelse ved Solli nervesanatorium!

Godtfolk!

Til høyre sees 4 generasjoner fra den britiske kongefamilien anno 1923. Dette var 3 år før dagens dronning Elizabeth II (88) så dagens lys. Oldemor dronning Alexandra er faktisk 78 år gammel på dette bildet, men ser meget yngre ut. Herren på bildet er kong George V, 58 år dette året. Quinden som sitter med sin sønn på fanget er Mary, Princess Royal, som var først ut med å gi sin far barnebarn.

Det er lenge siden forrige blogginnlegg nu. Det kommer av at undertegnede har vært syk og svak i flere dager med både bronkitt, magebesvær, nervebesvær og hodepine. Man har inntatt alt for meget hjemmebrent og kaffe de seneste to helgene, på grensen til vanvidd. At det går an å være så dum i min alder! Akk og ve, slik en elendighet. Jeg vet så inderlig vel at hjemmebrent gjør min giktiske skrott ennu mer ugrei og vond, dog er det vanskelig å holde seg unna det sterke når man har lite annet å søke trøst i. Min skallede nabo har vært min trofaste følgesvenn gjennom fyll og fyllerør de seneste to helgene, men han kommer alltid noget mer vel i fra det. Hans eneste lidelse er podagra.

Fra og med i morgen, 14. mai 2014, har man fått innvilget 10 dagers opphold på Solli nervesanatorium, noe som sikkert kommer til å gjøre godt for en ødelagt skrott. Min mor ble kjørt til Stokka sykehjem tidligere i dag, hvor hun har fått innvilget 14. dagers avlastning.

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter