søndag 17. mai 2015

Kalas i villaen, Silviu og Jan Anton, feststemte gjester, maxitaxi til HoT, Steffen, koselig på HoT, Hugo og søsteren, streng vakt, rødt kort i døren, rolig nachspiel, nattmat...

Herremenn og lærde quinder!

Til høyre sees Hot Open Mind slik vår skeive nattklubb ser ut rett før åpningstid!

"As the single gay and lesbian nightclub in Stavanger, HoT Open Mind is always a sure bet for those looking for a lively, entertaining venue that is guaranteed to be busy every day of the week. HoT Open Mind is known for its wonderfully friendly atmosphere, beginning with the owner himself who always goes out of his way to ensure newcomers receive a warm welcome. In addition, the guy even takes to the decks and plays DJ himself once or twice a week. The rest of the time, they use a variety of local DJs. HoT Open Mind has a cover charge on Fridays and Saturdays, but it’s cheaper than most other clubs in town, and the rest of the week its free entry to all. HoT Open Mind is a great place for member of the LGBT community, and a fun place to check out even if you’re not!"

Slik omtales Stavangers eneste skeive utested på et nettsted for uteplasser på internett og med disse ordene ønsker jeg trofaste og nye lesere velkommen til min ringe blogg!

Mange har sikkert allerede gjettet seg til at vi klarte å kare oss til byen i natt, til tross for vår "alderstegenhet" og diverse "humper i veien". De gamle er og blir eldst! Skål og bank i bordet for det! Jeg hopper frem til kalaset i går aften, for det er sikkert det alle ønsker å høre nyss fra uansett. (Ikke skjedde det noe på dagtid verdt å berette om uansett.) Følgende deltok i feiringen av min skallede nabos 70-års dag på efterskudd; Frits, Einar, Jan Anton, Silviu, Turid samt jubilanten og undertegnede. Morten hørte vi ikke noe fra, mens Odd visstnok hadde meldt avbud til naboen allerede for 2-3 dager siden, uten at jeg fikk beskjed. Han skulle i selskapeligheter hos andre.

De fleste gjestene var for gamle ringrever å regne, med unntak av Silviu, som verken naboen eller jeg hadde sett eller hørt om før. Han er fra Romania, er 25 år og påstås å være student i Stavanger. Men viktigst av alt, han er i et eller annet slags åpent forhold med Jan Anton, som er nesten 25 år eldre enn "studenten". Således var han med som følge med Jan Anton i går. Både Turid og jeg observerte humrende utover aftenen at opptil flere av de andre herrene også fattet interesse for Silviu. På et eller annet stadium av aftenen hadde Jan Anton den ene hånden sin på det ene kneet til Silviu, mens naboen forsikig strøk borti det andre kneet, men dette skjedde først efter at Jan Anton hadde inntatt hele rødvinsflasken sin!

Selv nøt jeg det sedvanlige; kaffe og hjemmebrent samt 4-5 glass med eggelikør ved siden av. Naboen og Frits inntok konjakk, Einar gjorde som Jan Anton og holdt seg til rødvin, mens Silviu drakk øl og vin om hverandre. Jeg spanderte også noget tyrkisk pepper-sprit på Einar og Turid, men Turid ville helst drikke pils i går, men hun holdt seg til max 6 bokser, tror jeg. De som ble mest fulle var Jan Anton og naboen, som begge lot til å drikke om kapp med Silviu, dog tror jeg Silviu var noget smartere enn de andre og tok mindre svelger. Jeg skal ikke lyve og si at jeg var edru i går aften, for jeg ble mer en bedugget jeg også, men i og med at jeg husker det meste fra kalaset og det meste fra byturen regner jeg med at jeg ikke var like ille som nevnte herrer.

Vi vekslet på mellom å høre på musikk fra en av NRKs radiokanaler og mine cd-er av Tammy Wynette og Tina Turner. Det viste seg at Silviu er fan av sterke musikk-quinder, akkurat som undertegnede, dog er det visst helst Celine Dion og Samantha Fox han foretrekker. Foruten musikk disket jeg også opp med bamsemums, seigmenn, saltstenger og potetskruer samt et par flasker med sitronbrus. Naboen fikk tilbud om han ønsket at jeg skulle servere gjestene gryterett - det spurte jeg om dagen før - men han ønsket det enkelt, med minst mulig mat og mest mulig drikkevarer. Turid og jeg var ute på altanen for å røyke minst 5-6 ganger i løpet av kalaset, men naboen fikk tillatelse til å smatte på pipen sin innendørs. Einar og Frits røyket også utendørs, selv om jeg egentlig hadde sagt at det var greit om de ville sitte i sofaen med sigarettene sine.

Det var meget hyggelig å kjenne feststemningen på skrotten igjen, efter all denne tid. Jeg har savnet å være vertinne for gode venner og jeg har savnet følelsen av å bli bedugget. Jeg tror alle gjestene koste seg stort, og naboen humret mer enn han åpnet munnen sin for å tale. Det tar jeg som et godt tegn. Jeg tror det var et sjakktrekk av Jan Anton å ta med seg denne kjekke, stramme og mørkhårede rumeneren til villaen. Det er noe eget med å ha ungdom til stede når det inntas sterkere saker. Ikke bare ser de sunne og friske ut, de kan også kunsten å gjøre avdankede herremenn sprelske og våryre! Naboens kamerat Einar hadde som vanlig meget sladder å by på, både om Tore, om Marvin, om Knut og om innehaveren i Skagen. Turid og jeg holdt oss litt for oss selv på den måten at vi talte om vårt, mens de andre sladret i vei om det som interesserer homofile herremenn fra siddisland. Jeg hørte også at de var innom Hansemann, som for tiden soner en dom, og at de omtalte visse andre homofile herremenn i mindre pene ordelag. Jeg kan forstå at man har et visst behov for å høre siste nytt, men jeg setter ikke pris på at man taler stygt om uskyldige ikke-tilstedeværende personer.

Ved 23.45-tiden telefonerte jeg efter en maxitaxi og da den ankom allerede efter en drøye 10 minutters tid ble jeg nesten paff. Jeg hadde påregnet både forsinkelser og to vanlige drosjer, men denne gangen fikk vi faktisk det vi bestilte - og til rett tid! Jeg måtte nesten jage gjestene opp av sofaen da jeg fikk øye på maxitaxien utenfor kjøkkenvinduet, men vi klarte å komme oss inn og på plass innen 5 minutter alle sammen. Vi gikk av ved torget og da vi ankom utenfor HoT Open Mind var nok ikke klokken mer enn 5 minutter over midnatt.

Efter å ha betalt inngangspenger til en flott og ung quinde rett innenfor døren spaserte vi ned trappet for å ta gode gamle HoT Open Mind nærmere i øyesyn. Fordelen med å ankomme ved midnatt er at da er det som regel ingen kø eller bare en liten kø. Det sto to feminine homser foran oss i køen da vi ankom og det gikk fort å få dyttet inn de. Jeg har aldri sett de før, det hadde ikke Turid heller. Jeg ble meget overrasket da jeg raskt fikk øye på unge og flotte Steffen i lokalet. Han satt ved et bord sammen med 3-4 jenter og en gutt, men kom sporenstreks bort til meg og ga meg en real klem da han fikk øye på meg. Nevnte unge herr Steffen har ved opptil flere anledninger gjestet nachspiel i regi av den undertegnede, men det var mest omkring år 2010 at man hadde disse ungguttene i hus. I senere tid har man jo ikke orket stort annet enn å ligge på sofaen. Steffen fortalte at alt er vel med han og at han for tiden kikker efter en ny kjæreste.

Gjengen vår fant to bord i "nyavdelingen" og der slo vi oss ned, skjønt den avdelingen har vel vært i full drift i to år nå. Dog. Jeg kjøpte meg efterhvert noget rødvin og ble sittende ganske lenge å tale med Turid og noen av de andre før jeg fikk med meg naboen ut for å nyte noget tobakk. Det var ganske rolig på HoT Open Mind den første timen, men fra omkring klokken 00.50 begynte gjestene å strømme inn i lokalet. Heidi ankom sammen med to andre quinder og det var hyggelig å se henne igjen. Man observerte også Elisabeth og Elin, Janne, Øyvind, Glen, Arne Morten, Eirik, Tommy, Bjørn, Jan og Sigbjørn. Det var mange ukjente folk for meg der, denne gangen, mange heterofile også, mente naboen. Og en del ukjente ungdommer av begge kjønn. Jeg observerte intet mindre enn 4 flotte lesbiske quinder omkring de 25-30 år!

Innehaveren hadde besøk av sin søster med flere i helgen og tok det med ro, for en gangs skyld, men både han og Tomas, som forsåvidt også er innehaver der i gården, var så absolutt til stede i lokalet. Det var hyggelige å se de begge nyte livet for en gangs skyld. Man antar at de hadde bemannet opp slik at det skulle gå an å få seg en pust i bakken i nærvær av slektningene. Apropos det med bemanningen på HoT Open Mind så må jeg få skryte av de mange flotte jentene som arbeidet der i helgen. Både ved inngansdøren, bak baren og ved den såkalte garderoben var det herlige og smilende jenter i full sving med å gjøre jobben sin. Man kunne blitt mo i knærne av mindre, men for all del, jeg har nok med giktbruddenheten min.

Jan Anton og Silviu klinte ganske meget der de satt og så forelsket ut. At Jan Anton hadde mer enn nok med å holde andre beilere unna den unge rumeneren var dog enkelt å se. Spesielt nærgående ble en viril herremann omkring de 50 ved navn Oddmund. Hadde ikke han ruslet mot dansegulvet akkurat da han gjorde det tror jeg fort det kunne blitt bråk. Naboen, Frits og Einar oppførte seg som dannelsen selv. Skål for det!

Da Turid og jeg hadde vært ute for å røyke for andre gang var jeg så uheldig å miste vinglasset mitt (som jeg hadde satt igjen på et bord rett innefor utgangsdøren) i det vi var på vei ned trappen. Jeg vet ikke hva som skjedde, men plutselig gled glasset ut av hånden min og knuste med brask og bram mot trappetrinnene. Turid slo seg til kneet og gapskrattet en stakket stund av elendigheten, men skjønte fort alvoret i det en meget myndig vakt kom gående nedover trappen for å undersøke årsaken til rabalderet. Denne toskete mannen konkluderte alt for raskt med at vi var overstadig beruset. Jeg ble rett og slett paff da han spurte om jeg var for full til å være i lokalet. Efter å ha sagt nei og atter nei og i tillegg beklaget for sølet jeg hadde stelt i stand trodde jeg at jeg skulle få gå ned til de andre igjen, men den gang ei. "Jeg tror fruene skal bli med ut for å lufte seg litt", fikk vi høre. Milde himmel!

Turid ble også småirritert og prøvde å tale fornuft med den bitre herren, men dessverre var dette et eksemplar av den sorten som ikke er til å rikke. For å gjøre en lang historie kort endte det hele med en trist sorti for meg allerede klokken 01.15. Jeg fikk ikke engang informert den skallede om det inntrufne og Turid ble med meg ut i protest, selv om jeg tror hun hadde fått grønt lys om hun hadde spilt sine kort på riktig måte. Vi tok oss en sigarett hver utenfor og informerte andre gjester om at vi var meget lite fornøyde med vaktene i døren, hvorpå opptil flere andre kunne rapportere om at akkurat den konkrete vakten som anmodet meg om å forlate lokalet visstnok har rykte på seg for å være strengere enn nødvendig. Jeg synes det er dypt urettferdig å bli behandlet på denne måten og argumenterte på tåpelig vis med at jeg var adjunkt og at han gjorde dette bare fordi jeg er lesbisk. Efterhvert innså jeg at fornuften ikke ville seire og gikk hjemover sammen med Turid.

Vel hjemme i villaen fortsatte vi inntaket av det sterke og ved 03-tiden kom også naboen. Han hadde observert undertegnede på innsiden av kjøkkenvinduet i det han var på vei hjem fra byen, også han alene og oppgitt over både vaktene og enkelte av gjestene. Naboen hadde nemlig også fått rødt kort i døren efter røykepause, men han fikk i alle fall vært der så lenge at han ikke hadde hatt stort mer enn en halvtime igjen å gå på uansett. Naboen fortalte oss om en noget krakilsk herremann som hadde blitt tatt for å onanere ved pissuaret inne på herredoen. Vedkommende likte ikke at noen hadde klaget på han og laget en del kvalme før han til slutt hadde forlatt åstadet for toskeskapet. Naboen humret lenge og vel da jeg fortalte han om Turid og mitt eget møte med den samme vakten. Aldri før har vi klart å bli utvist fra en nattklubb alle sammen! Det er jo som regel Hildegunn som oppfører seg på sådan vis at det deles ut rødt kort - til jammer og meget aggresjon!

Jeg stekte opp noget nattmat - karbonader og egg - og serverte det på brødskiver med melk ved siden av ved 04-tiden. Jeg tenkte at det var fornuftig med noget mat før man avsluttet. Naboen fortalte meg at han hadde kastet opp inne på toalettet på HoT Open Mind kort tid før han gikk ut for siste gang, men ingen hadde sett det, mente han, og han trodde selv det kom av en rar shot med appelsinsmak han hadde kastet innpå ved baren kort tid i forveien. Selv tror jeg det er like trolig at det er alt det brune brennevinet han hadde inntatt i villaen som forklarer hvorfor det ble nødvendig med litt "tømming". Turid reiste hjem i drosje og naboen gikk hjem til seg selv omkring klokken 04.35-04.40 og dermed stupte også jeg til sengs!

I dag har jeg vært mer enn meget fyllesyk og har overhode ikke feiret nasjonaldagen vår. Dog har jeg hatt en hyggelig passiar på internett med herr Øystein (fra gamle Siam), som refererte et og annet fra aftenen før (natt til lørdag, altså) for da var nemlig han gjest på samme nattklubb. Det var visst relativt bra med folk der den aftenen/natten også, men han kunne gå god for at vaktholdet er alt for strengt for tiden, noe også Hugo tidvis irriterer seg over. Øystein sa at han savnet både Jan og Ivar André der, men jeg er temmelig sikker på at førstnevnte i alle fall viste seg der i går. De er jo stamkunder begge to, men Ivar André var kanskje hjemme for å gi kjæresten noget formassasje. Hvem vet... Thomas (Over There) var ikke å se verken fredag (sa Øystein) eller lørdag. Håper han har det bra!

Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter