torsdag 11. juni 2015

Bunnløs sorg i Stavanger p.g.a. avlyst bakgårdsgilde!

Ærede lesere!

Man har i dag mottatt nyheten om at herren der nede i gamle Siam, herr Oldboy, har meldt avbud til årets sommerferie i Stavanger. Vi er flere som er i sjokk og bunnløs sorg efter at nyheten ble kjent. Man fikk allerede på tirsdag nyss om (fra Øystein) at dette kunne komme til å bli avgjørelsen, men nu da det er endelig avgjort og kunngjort offentlig er det ingen gledens dag. Selv sitter jeg i skrivende stund i sorte klær og ser bare elendigheten foran meg. Skrivelysten ble brått borte. Takk og amen.

Toril

(Protestliste mot avgjørelsen:
Underskrifter:
Toril Z., Leif H., Turid N., Tore G., Alfred S., Hildegunn M., Simon N., Steffen J., Einar B., Thomas P., Ivar André og Eirik V.)

3 kommentarer:

0ldboy sa...

Kle Dem i glade farger heller, og gled Dem med meg over at jeg slipper den enerverende flyturen til og fra Norge i år...

Toril sa...

Man respekterer Deres valg, men husk på at neste sommer kan man være død! Ingen lever evig og døden banker på døren når man minst venter det. Lykke til med Ben forresten, hører det er rør der i gården. Toril.

0ldboy sa...

Her er det liv og røre hele tiden så det står i hvert fall til liv ennå. Nu avventer man bare neste innlegg fra Dem, det har liksom blitt så tomt når jeg ikke finner noe nytt på Deres blogg. Man lurer på om De eller noen andre har vandret heden, De har jo lenge varslet den gamles bortgang. Men la oss nå håpe at det fortsatt står til liv.

Site Meter