tirsdag 2. juni 2015

Vokt eder for farlig quinde - herjer i Stavanger!!!

Lesere!

Dagens blogginnlegg blir viet helt og fullt til en advarsel mot quindemennesket på bildet til høyre!

Marie Madeleine Larsen (57), er en taskenspiller og mytoman quinde fra Raufoss i Oppland, som de seneste to-tre dagene har herjet i Stavanger med kun to mål for øyet, nemlig å svindle flest mulig uskyldige personer samt å fortelle grove røverhistorier om egen kreftsykdom (bare tull...), sønnens problemer, at hun har blitt frastjålet pengene o.s.v. Hun har tidligere brukt en hel rekke med aliaser!

Dette quindemennesket har opptil flere ganger blitt dømt for falskspill, bedrageri, ærekrenkelser og ekteskapssvindel. I tillegg er hun utvist fra både Sverige og Danmark for lignende taskenspilleri og lurendreieri! På søndag ble hun observert i Stavanger for første gang og siden da har hun besøkt en rekke kirker, skoler, en radiostasjon og flere butikker. I løpet av sine korte besøk har hun liret av seg skrøner om at hun er kreftsyk og trenger penger til bussen, at sønnen sitter værfast på fjellet i en buss og at han ved en feiltagelse har tatt med seg lommeboken hennes, at hun ønsker at elevene skal komme og synge på sykehuset og at hun nylig har gitt fra seg jakken sin til en gjennomvåt jente i byen og således trenger ny, for å nevne noget. Alt hun sier er vås! Quindemennesket lider av meget og mer enn meget, det skal med rette sies! Dessverre har allerede flere personer gitt henne penger fordi hun fremstår som sørgelig og i uføret.

"(...) I 2012 ble hun funnet skyldig i samtlige 21 tiltalepunkt: 18 grove bedragerier, ett forsøk på grovt bedrageri, ett tilfelle av plagsom opptreden og ett tilfelle av ærekrenkelse. (...)" (Fra Wikipedia.)

Skulle noen være så uheldig å komme over dette semi-psykopatiske quindemennesket, som er en taskenspiller av klasse(!), bør man i alle fall ikke gi henne kontanter. Man kan heller peke henne i retning politistasjonen på Lagårdsveien eller be henne ryke og reise tilbake til Raufoss!

http://www.aftenbladet.no/nyheter/lokalt/stavanger/Politiet-advarer-mot-denne-kvinnen-3710286.html

Ydmykt, Toril

Ingen kommentarer:

Site Meter